Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

Per una part els Sèniors i el Junior Base posen fi a la temporada 2011-2012, mentre que el Benjamí Digitimpres jugarà quarts de final del play-off per el títol provincial.

Tavernes A Vs NBAlzira Sènior A Masc.

Diumenge 29 d’Abril a les 19.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 26.

El nostre Sènior Masculí arriba a la fi d’aquesta temporada de retorn a la complicada categoria Autonòmica. Ho farà situat en la posició setena sense opcions de pujar o baixar en la classificació. Casualment, el equip que ocupa la sexta plaça es el Tavernes. Partit per gaudir i dedicar-li un bon joc a Dani Ibañez, lesionat aquesta setmana.

Sènior A Vs Silla (5)

 

Iris Contestano Vs NBAlzira Sènior Femení

Diumenge 29 d’Abril a les 11.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 26.

I arriba l’últim partit per a les nostres aquesta temporada. Visitaran la pista del Iris Contestano de Cocentaina que està classificat quart amb 14/7. Per la nostra part, classificades en la posició onze, existeix una ínfima possibilitat de guanyar una posició en la taula. Passaria per guanyar per una diferencia gran de punts al Iris Contestano i que el Juventut Xàbia li pasara el contrari, es a dir, que perguera per una gran diferencia, ja que les nostres de guanyar només podrien empatar a victòries amb el Juventut Xàbia, i com el basquet average està empatat després dels dos enfrontaments entre ells dos, una victòria per a cada ú per tres punts, ens deuríem anar al basquet average general on les de Xàbia porten molt d’avantatge a les nostres. Es quasi impossible, però en l’esport, impossible no es res.

Sènior Femení Vs Benifaio (4)

 Tavernes B Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Sènior “B”

Diumenge 29 d’Abril a les 17.00 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 26.

Desprès d’haver aconseguit l’esperadisima victòria la setmana passada, el Senior Blasmetal Aluminis afronta un partit complicat contra un molt bon rival. Sense opcions a pujar o baixar posicions en la taula, els nostres visitaran la pista del Tavernes que està situat el la sexta posició sense cap opció tampoc de millora. Final d’una temporada molt difícil per aquest equip. L’any que ve mes i millor.

 

Blasmetal Aluminis Vs Godella (11)

 

Aquestos son els encontres de la pedrera:

 

Carlet Vs. Junior Base Sportleader NBAlzira

Dissabte 28 d’Abril a les 16.30

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 26.

També últim partit de la lliga regular, sense opcions directes per a optar a l’ascens. De no donar-se  l’única opció per optar a l’ascens, que seria que l’equip A del Dènia que esta en preferent no pujara, impedint al Dènia B l’ascens i servint-lo en safata als nostres, el Junior Base finalitzarà en la tercera posició guanye o perga en Carlet.

Junior Base Vs Denia (1)

 

NBAlzira Benjamí Digitimpres Vs Moixent B

Dissabte 29 d’Abril a les 09.00 hores

Categoria Benjamí Fase Final pel títol. Quarts de final.

El Benjamí Digitimpres ens dona una alegria i sent el millor segon de tots els grups de Benjamí s’ha classificat per a la fase final. El Xàtiva A es un equip dur per lo que la tasca es preveu difícil. Res que amb il·lusió no es puga afrontar. Vinga que podem!

Benjamí Digitimpres 2011-2012

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials