Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip Aleví ha tingut un bon començament de temporada al guanyar en la primera jornada de Lliga en Catarroja al C.B. LARRODÉ per 48-72.

Els nostres, que eixiren decidits a marcar distàncies el més prompte possible, inauguraren el marcador amb una cistella de Iván i a les acaballes del primer periode ja comptaven amb una renda de 13 punts i amb  només 2 encaixats.

L’equip local guanyava el segon periode per 6-4, però l’intensitat defensiva dels alzirenys es va mantindre fins al descans al que s’ arribava amb un avantatge de 13-33. L’equip semblava haver asimilat les paraules de Villa abans l’encontre: “Per a este partit vullc demanar-vos només 3 coses: defensa, defensa i defensa“.

El quart periode va ser definitiu. Amb una brillant direcció de joc per part de Josep Sanjuan i Miquel Nadal i l’encert d’Omar baix els aros s’aconseguia la màxima diferéncia del partit 16-53.

Els de Catarroja van lliutar fins al darrer segon, encara que de vegades de manera poc ortodoxa: els de casa van ser sancionats amb 20 personals (i haver’en pogut ser més) per únicament 10 dels nostres. Açò, i el fet de que el N.B. ALZIRA es relaxara una mica va possibilitar que els de casa guanyaren els dos últims periodes, si bé és cert que la victòria no va perillar en cap moment i s’arrivara a la fi del partit 24 punts dalt.

Volem destacar el gran partit realitzat per Omar que amb 16 punts va ser el màxim anotador de l’equip a més a més d’agafar un bon grapat de rebots. Si Omar és capaç de mantindre la concentració en tots els partits i millorar en l’aspecte defensiu pot ser un jugador fonamental en la temporada que ara comença.

En definitiva victòria clara del N.B. Alzira molt imortant per ser la primera de la temporada. És evident que hi ha molts aspectes a millorar en este grup que encara esta formant-se integrat per 6 jugadors que ja integraven l’equip l’any anterior, 2 incorporacions del Benjamí i 5 jugadors nous, però en el Club hi ha la confiança de que puguen reeditar-se els éxits de la temporada anterior.

[Galleries 4 not found]

6 comentarios para “ELS ALEVINS ARRANQUEN LA LLIGA AMB VICTÒRIA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials