Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

TAVERNES 71-53 BLASMETAL ALUMINIS

(14-14 / 16-17 / 23-10 / 18-12 )

El Sènior B Blasmetal Aluminis finalitzà el passat diumenge la temporada 2011-2012 amb derrota en la pista del sempre complicat Tavernes.

Amb les baixes per lesió de Yeratith i Quico, i amb la incorporació del Junior Carlos Peris, afrontava un encontre a priori prou complicat per poder traure un bon resultat per finalitzar la lliga. En el partit d’anada el Tavernes ja va guanyar als nostres a casa.

En els dos primers quarts es va veure un joc inconsistent per part del dos equips. Cap d’ells aconseguia marcar el seu ritme i la tònica de l’encontre va ser la de un intercanvi de cistelles que portaren als nostres a empatar el primer quart a 14 i guanyar els segon per un sol punt, 16-17. Amb aquesta igualtat al joc i amb un sol punt d’avantatge arribaren al descans amb 30-31.

En la represa el joc mes físic dels locals va sorprendre al Blasmetal Aluminis que veieren com amb un parcial de 23-10 els locals trencaven el partit.

Amb una abaixada de intensitat gran, comparant els guarismes anotadors del primer quart, el Blasmetal Aluminis afrontava l’últim quart on es quedà sense anotar en els cinc primers minuts. 18-12 va ser el parcial en el període definitiu per finalitzar el partit amb 71-53 per als locals.

El Blasmetal Aluminis finalitza la temporada situat en la posició onze amb set victòries y desset derrotes empatat amb els Carlet i el Canals, nou i deu en la taula. La lliga ha sigut per al Basquet Comenius que en l’última jornada guanyà al Va de Basquet Algemesí desfent l’empat en el mes alt de la taula. Enhorabona al Basquet Comenius per la temporada.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials