Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

CARLET 41-43 JUNIOR BASE

(9-8 / 8-16 / 13-6 / 11-13 )

Últim partit de la lliga per al Junior Base aquest passat dissabte a Carlet per a enfrontar-se al dècim classificat, que al igual que als nostres, no es jugava res de cara a la classificació final.

El partit començà be per al Junior Base amb un parcial de 0-4, però va ser contrarestat per els de Carlet amb un 9-4, deixant el marcador del primer quart amb 9-8 demostrant que el que prevalia eren les defenses.

En el segon el Junior Base augmentà la intensitat defensiva, cosa que va permetre fer alguna recuperació de baló i finalitzar amb cistelles ràpides. Açò, unit amb que el Carlet només anotava des de la línia de tirs lliures, va servir per anar al descans amb un lleuger avantatge de 7 punts. 17-24 min. 20.

Després del descans pareixia que el Junior Base trencaria definitivament l’encontre, però va ocórrer just el contrari. El Carlet millorà en defensa i deixava als nostres 6 minuts sense anotar, reduint la distancia fins arribar a la fi del tercer acte amb empat a 30.

L’últim quart va ser molt igualat, el Junior Base aconseguia avantatges de només dos o tres punts, però no aconseguia allunyar-se en el marcador. Així s’arribava a l’últim minut de partit amb 39-43 per als nostres, en el següent atac Carlet anotà el 41-43. Amb 30 segons per al final, el Junior Base va fallar la seua possessió, fent un tir sense trobar anella, però Edi capturava el rebot i li passà el baló a Carlos que el va perdre a falta de 3 segons. L’entrenador local aprofitava per demanar temps mort per preparar la jugada per empatar o guanyar el partit. El Carlet tragué de banda, rebent el baló el seu millor jugador, el nº4 que s’alçà dins la zona rebent un tap de Carlos que així esmentava l’error anterior deixant el marcador amb 41-43 per als nostres.

D’aquesta forma els de Fran Pérez “Villa” posen fi a una temporada amb un balanç de 19 victòries i 5 derrotes (3 en la primera volta i 2 en la segon) molt positiu a tenor de les poques fitxes juniors amb les que se contava, tenint que completar l’equip amb els cadets que han gaudit de molts minuts. Per a la pròxima temporada, l’objectiu serà consolidar la plantilla amb mes fitxer juniors i amb reforços de qualitat del cadet per a competir al màxim nivell, i si es pot en preferent, en el cas de que el Denia “B” no puga ascendir.

Junior Base Vs Denia (1)

Un comentario para “JUNIOR BASE GUANYA AL CARLET EN L’ÚLTIMA JORNADA.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials