Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El nostre cadet masculí Gruphac Centronet NB Alzira de zonal ha acabat la primera fase de manera brillant proclamant-se campió del grup E invicte. Els nostres xics han sigut capaços d’ imposar-se a tots els rivals aconseguint una ratxa positiva de 20 victòries en la temporada regular. El balanç anotador ha segut molt bo: 72,3 punts anotats per només 31,5 rebuts de mitjana en els 20 partits, arribant a anotar en dos partits més de 120 punts.

Gruphac NB Alzira

Per al cadet Gruphac comença ara el repte més dur de la temporada: la fase d'ascens a Preferent.

Malgrat la gran tasca realitzada, aquesta no garanteix l’ ascens a la categoria de plata, Preferent. El sistema de competició ens depara uns emocionants play-off a doble enfrontament entre els 8 equips campions dels diferents grups de tot el País Valencià on es dirimiran les 6 places d’ ascens i el millor equip de la categoria.

El sorteig, clarament condicionat per la proximitat en esta primera fase, ens ha deparat un enfrontament contra el NB Alcoi “A”, equip campió del grup F amb un balanç de victòries 17-1, amb una ratxa final de +16, i que presenta uns números molt semblants als dels nostres xics (77,2 punts anotats per partit, per 35 punts rebuts de mitjana) , el que ens fa preveure que l’ eliminatòria serà molt igualada. El primer partit es disputa el proper dissabte a les 11.00 h a Alcoi (convocatòria a les 8.30 h al pavelló per a qui ens vullga acompanyar), on els nostres tractaran de guanyar el partit i encarar amb bon peu una eliminatòria que es resoldrà a Alzira el següent dissabte 12 a les 9.00 h.

Des del club animem a tot el club (jugadors, socis i simpatitzants) a recolzar al nostre equip en els importants partits que li venen per demostrar que són el millor equip de la categoria, ja que s’ho mereix per la gran temporada que estan realitzant.

2 comentarios para “EL CADET GRUPHAC JUGA LA FASE D’ASCENS FRONT L’ALCOI”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials