Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Infantil Grana

L'infantil grana es va imposar en la final al CB Massanassa en un partit ple d'alternatives que es va decidir en l'últim minut.

L’infantil grana del Nou Bàsquet Alzira va guanyar el passat cap de setmana el IV Torneig de Bàsquet de Massanassa. El dissabte es va disputar la fase triangular amb el CB Massanassa i el CB Cullera, als quals es van imposar els nostres infantils per marcadors més o menys ajustats, per tal d’accedir a la final que va tenir lloc diumenge de matí. El rival va ser el CB Massanassa, que havia derrotat el CB Cullera per un punt i aconseguia així disputar la final del seu torneig.

Copa

Detall de la copa al primer classificat en la categoria infantil.

Els primers minuts de la final foren un tant dubitatius, fruit segurament dels nervis que els jugadors dels dos equips portaven damunt. Els locals foren els primers en donar un tiró en el marcador i es van posar cinc punts per damunt (15-10). Però en aquest moment els nostres jugadors pujaren la intensitat defensiva, recuperaven balons o propiciaven males eleccions en els jugadors contraris, i iniciaven ràpidament contraatacs per a capgirar el marcador.

Des d’aquest moment fins al descans la diferència es va estabilitzar en 5-6 punts al nostre favor, gràcies en part al millor jugador local, que aconseguia forçar faltes i anar continuadament a la línia de personal, de manera que no permetia que l’infantil grana es distanciara més en el marcador.

A la segona part l’equip va eixir concentrat en realitzar les ajudes quan el contrari intentava forçar el joc cap a dins, i a poc a poc estirava la diferència fins als deu punts de renda màxima (35-45). Però acte seguit Ernesto, que estava sent el més destacat, va cometre la quarta falta personal i una volta a la banqueta l’equip contrari començà a dominar el joc i retallava les diferències poc a poc amb el pas dels minuts, fruit d’una major intensitat tant en les penetracions, com en els contraatacs i els rebots.

El partit arribava als últims minuts amb una petita renda per als nostres infantils, però l’eliminació d’Ernesto per faltes va donar ales al contrari, que aconseguia donar-li la volta al partit (55-51) a falta de poc més de 3 minuts per a la fi, amb un parell d’errades i cistelles fàcils, i obligava a demanar ràpidament temps mort.

L’equip que entrena Vicent Heràs va eixir amb una mentalitat més agressiva i una pressió a tot el camp, que van propiciar un parell de recuperacions de baló i aconseguia empatar a 59 a falta de 35 segons per al final. En aquest tram, Damian va errar 4 tirs lliures dels que va disposar després del gran treball de l’equip en la lluita del rebot ofensiu. Quan tot pareixia que l’equip contrari tindria l’última possessió de baló per a guanyar el partit, ja que quedaven 15 segons, l’equip va recuperar la pilota en camp defensiu i inicià un contraatac que Kiko va transformar. El Massanassa va traure ràpidament però Ignacio va recuperar la passada llarga a l’altura del mig camp, per a que finalment Kiko sentenciara sobre la botzina el definitiu 59-63.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem donar les gràcies al CB Massanassa per convidar-nos a aquest torneig i per l’excel·lent organització i el tractament que hem rebut, que ha permés als nostres jugadors gaudir de dos intensos dies de competició.

4 comentarios para “L’INFANTIL GRANA S’IMPOSA AL IV TORNEIG DE MASSANASSA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials