Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
assemblea

José Enrique Sanjuan, junt a la seua junta directiva, va ser reelegit per a un nou mandat de dos anys.

L’assemblea anual del Nou Basquet Alzira, que va tindre lloc ahir dijous 14 de juny a l’auditori de la Casa de la Cultura, va servir per a fer balanç de la temporada que està a punt d’acabar. Després que el tresorer Pep Borrull explicara els comptes de l’actual exercici econòmic, el director esportiu Fèlix Lahoz va fer repàs de l’aspecte purament esportiu, en què va destacar la millora general en els resultats obtinguts pels equips del nostre club.

Per a finalitzar, el president José Enrique Sanjuan va resumir aquests dos anys de mandat que finalitzaren ahir, en els que ha sigut el cap visible d’aquest projecte social i esportiu. Amb la certesa del treball ben fet i amb la intenció de continuar pel mateix camí d’esforç pel bàsquet a Alzira, José Enrique Sanjuan, junt a la seua junta directiva, i de forma unànime, van ser elegits de nou per repetir mandat per als pròxims dos anys.

Esperem que amb el recolzament de la nostra massa social, les entitats públiques i les empreses patrocinadores i col·laboradores, el bàsquet a Alzira continue creixent per a convertir-se en un referent a la comarca.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials