Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Infantil Instituto Jarque

El subcampionat és un excel·lent premi a l'esforç i el treball realitzat per l'Instituto Jarque durant tota la temporada.

L’equip Instituto Jarque Nou Bàsquet Alzira es va proclamar dissabte subcampió del Trofeu Federació 2012, en la categoria Infantil Especial València, en caure derrotat davant el Jóvens Almàssera per 28-82.

Els alzirenys, que havien derrotat el Nou Bàsquet Torrent-Drac en una semifinal a doble partit molt disputada, acudiren a la final, disputada al Pavelló de la Universitat de València, minvats per l’absència de tres dels seus jugadors i encara que lluitaren fins a l’últim segon, sense perdre-li mai la cara al partit, es van vore superats pel potent equip d’Almàssera.

Tot i perdre la final, el subcampionat és un excel·lent premi a l’esforç i el treball realitzat per l’equip durant tota la temporada.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials