Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
II Torneig 3x3 Gruphac Arquitectura (230)

La Plaça Major d'Alzira es va convertir en una improvisada pista de joc per un dia.

Aquest cap de setmana va tindre lloc el II Torneig Sant Bernat de Street Ball 3×3 Trofeu Gruphac Arquitectura amb la participació de 12 equips en la categoria masculina i 6 en la femenina amb jugadors locals i d’altres poblacions de contrastada afició pel bàsquet com ara Xàtiva, València, Almàssera, Alginet o Paiporta, entre altres.

Els partits es disputaren en les tres pistes habilitades pel Nou Bàsquet Alzira a la Plaça Major d’Alzira amb la intenció d’apropar el nostre esport a la resta de la població, sempre amb la col·laboració d’empreses locals com Base Sportleader, AudioVisión i Gruphac Arquitectura com a principals patrocinadors.

En la categoria femenina, amb una nombrosa participació de les jugadores locals, les campiones foren “El Reencuentro”, equip format per ex jugadores del nostre club que volgueren rememorar bons i vells temps. La final va ser contra les nostres jugadores actuals del Sènior Femení que amb el nom de “Va que fem tard a la paella”, principals favorites després d’ una primera fase imbatudes, van perdre en una ajustada final que es va decidir pels tirs lliures a la mort súbita, on l’experimentat equip de “El Reencuentro” va estar més encertat. El trofeu a la millor jugadora del torneig fou per a Rebeca Pascual, jugadora de “Va que fem tard a la paella” i del Nou Basquet Alzira.

II Torneig 3x3 Gruphac Arquitectura (246b)

Desprès de molts anys al club "El Reencuentro" tornava per endur-se el títol.

Pel que fa a la categoria masculina el nivell dels equips s’incrementà de forma excepcional respecte al torneig de l’any passat i poguérem gaudir de molts bons partits amb jugadors de grandíssima qualitat. La final es va decidir en l’enfrontament entre els guanyadors de l’any passat “I Love This Game” i l’equip de “Les Pereres”, ambdos venien de semifinals molt disputades: els de l’ Almàssera “I Love This Game” contra l’ equip de València “Pont de Fusta”, que tenia com a principal jugador a Montañana de LEB, als que venceren per un punt de diferència, i “Les Pereres” de Xàtiva contra els locals “Rastalarry Brothers” dels germans Ros.

En una final disputada, tots dos equips deixaren jugades d’admiració però va ser de nou “I Love This Game” qui s’emportava el títol, que es va haver de decidir per diferencia de dos punts, tal i com diu la reglamentació del torneig, degut a que finalitzaren el temps reglamentari amb una diferència de tant sols un punt. Un triple de Ximo Ródenas (guanyador també del torneig del KO) va donar eixos dos punts d’avantatge a “I Love This Game” per seguir sent un altre any els campions del Trofeu Gruphac Arquitectura Street Bàsquet 3×3 d’Alzira.

II Torneig 3x3 Gruphac Arquitectura (252)

Per segon any consecutiu "I Love this Game" es va proclamar campió del 3x3 d'Alzira.

El guanyador del trofeu al jugador local més destacat en categoria masculina va ser per a l’alzireny i jugador del Nou Bàsquet Alzira Rafa Ros, que relleva al seu germà Pau, guanyador d’aquest guardó l’any passat.

També, un any mes, gaudirem del Trofeu per la Integració jugat per la gent del Nou Bàsquet Alzira junt als nostres amics d’ADISPAC, l’Associació Pro-Discapacitats d’Alzira i la Comarca, amb el qual es va demostrar l’aspecte integrador de l’esport i, en aquest cas, del bàsquet.

II Torneig 3x3 Gruphac Arquitectura (216)

Membres del Nou Bàsquet Alzira amb els amics d'ADISPAC.

Volem agrair a tota la gent del club que de forma desinteresada ha col·laborat en l’organització d’esta gran jornada de bàsquet, així com a l’Ajuntament d’Alzira i a totes les empreses col·laboradores (Gruphac Arquitectura, Base Sportleader, Audio Visión-Optica Alzira, Farinetes, Transports Paco Peris, El Mosset, Piscina Municipal d’Alzira), sense l’ajuda dels quals no haguera estat possible esta brillant edició del 3×3 Street Ball.

II Torneig 3x3 Gruphac Arquitectura (210b)

TOTES LES FOTOS DEL TORNEIG EN LA NOSTRA PÀGINA DE FLICKR www.flickr.com/nbalzira

2 comentarios para ““I LOVE THIS GAME” I “EL REENCUENTRO” GUANYEN EL II TORNEIG 3X3 DE SANT BERNAT”

  • elfèlix says:

    Quico!!!.. q xula esta foto última!!!… hi ha q passar-li-la a Pep, per a preparar ja el cartell de l’ any pròxim!!!

  • Alberto Lahoz says:

    Enhorabona una vegada mes al club per akestes iniciatives ke apropen el basket a la gent… A vore si podem continuar creixent…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials