Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Rubén, destacat jugador des d'els seus inicis.

Finalitzada ja la temporada 2011-2012, tan sols pendents de torneigs d’estiu en els que participen alguns dels nostres jugadors i jugadores, només ens queden per contar notícies de cara a la pròxima temporada, que esperem amb ganes per poder, amb molt d’esforç, fer-ho millor si cap.

Un impuls per a la millora són els fitxatges en els quals el primer equip masculí està treballant. De moment, podem donar per tancat l’acord amb Rubén Monzó. Aquest base (1’88 cm), valencià de 25 anys, s’ha format en la cantera de l’Almàssera i el València Bàsket i té experiència en categoria nacional. Jugador de grans qualitats tècniques, capacitat física i gran visió de joc.

Esperem que la seua incorporació done al nostre equip un punt més de qualitat, tal i com ja ha demostrat en els entrenaments en els que poguérem comptar amb la seua assistència a finals del mes de juny.

Li donem la benvinguda al Nou Bàsquet Alzira.

Un comentario para “EL BASE RUBÉN MONZÓ, PRIMER FITXATGE DEL SÈNIOR MASCULÍ D’AUTONÒMICA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials