Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Poc a poc l’equip sènior masculí d’autonòmica va prenent forma de cara a la temporada 2012-2013. El seu entrenador Alberto Lahoz continua treballant per tal de perfilar el planter per a la pròxima temporada i ja ha confirmat el segon fitxatge per al primer equip.

Amb Nacho Egido, l'equip guanya en presència dins de la zona.

Es tracta de Nacho Egido, pivot madrileny de 31 anys, amb 2,04 d’alçada, format en la prestigiosa cantera de l’Estudiantes i amb una àmplia experiència en categories de nivell semiprofesional com l’EBA i la LEB 2. És un jugador de gran envergadura i poder intimidador en defensa, amb bons moviments prop de l’anella i amb capacitat per a llançar des de la llarga distància.

Amb Nacho, el sènior d’autonòmica reforça una de les posicions fonamentals que tant s’han trobat a faltar en les últimes temporades en el nostre equip: jugadors de gran envergadura amb presencia dins de la zona.

Aprofitem l’ocasió per a donar-li la benvinguda al nostre club.

Un comentario para “NACHO EGIDO, NOU FITXATGE DEL SÈNIOR MASCULÍ D’AUTONÒMICA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials