Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Primer entrenament

Alberto i Villa donen les primeres instruccions al nombrós grup de jugadors.

Dilluns 27 d’agost va tindre lloc l’inici dels entrenaments de pretemporada per als equips sénior masculí i femení, junior masculí i cadets masculí i femení del Nou Bàsquet Alzira en el Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

De la mà de Alberto Lahoz com a entrenador del sénior masculí d’autonòmica i Fran Perez “Villa” com director esportiu, més de cinquanta jugadors i jugadores de les categories sènior, júnior i cadet van lluitar contra la calor i començaren amb il·lusió a preparar-se físicament per a la propera temporada 2012-2013 que ja està a punt de començar.

Amb uns quans jocs en grup per a calfar i carrera continua, els nostres jugadors donen per començats aquests entrenaments amb els quals es pretén arribar en les millors condicions físiques als primers partits de lliga. Els entrenaments tindran lloc durant les properes dues setmanes amb quatre sessions per setmana a l’espera de poder començar a entrenar en pista.

 

4 comentarios para “ARRANCA LA PRETEMPORADA DEL NOU BÀSQUET ALZIRA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials