Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Infantil Instituto Jarque

El dimecres 5 de setembre comencen els entrenaments per als infantils, i el dimecres 12 per a benjamins i alevins.

La setmana que ve arranca també la pretemporada per als equips de base del Nou Bàsquet Alzira. El dimecres 5 de setembre comencen els entrenaments dels infantils, cadets, júniors i sèniors a les pistes del pavelló Pérez Puig.

Es tracta d’uns entrenaments de gran importància ja que serviran als tècnics per a decidir la composició final de cadascun dels equips per a la pròxima temporada, per la qual cosa es prega l’assistència de tots els jugadors i jugadores.

Podeu consultar els horaris dels entrenaments del 5 al 14 de setembre en l’enllaç que hi ha a peu de pàgina (els horaris d’entrenament definitius a partir del 17 de setembre s’anunciaran en esta web).

El dimecres 12 de setembre, a les 18 h, al pavelló Fontana Mogort, començarà la pretemporada dels equips de minibàsquet (benjamins i alevins). Els primers entrenaments serviran per a decidir la composició final dels equips, per la qual cosa es necessària l’assistència de tots els jugadors i jugadores.

En l’enllaç que hi ha tot seguit podeu consultar també els horaris d’entrenament de benjamins i alevins (estos horaris es mantindran fixes per a tota la temporada).

Descarrega’t els horaris d’entrenament

 

Un comentario para “COMENÇA LA PRETEMPORADA TAMBÉ PER ALS EQUIPS INFANTILS I DE MINIBÀSQUET”

  • Direcció Esportiva says:

    ATENCIÓ: CANVI D’ÚLTIMA HORA. Els entrenaments dels alevins i benjamins començaran el dimecres 12 de setembre, a les 18 h, al pavelló Fontana Mogort, i no el divendres 7, com haviem publicat en un principi. Disculpeu les molèsties.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials