Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Pérez PuigAquesta temporada que està a punt de començar compta amb moltes novetats per al nostre club. Una és el canvi de pista de joc d’alguns equips. A partir d’ara els equips sèniors, júnior, cadets i infantils faran del pavelló Perez Puig la seua pista per als entrenaments i els partits. Els més menuts, alevins i benjamins, continuaran al poliesportiu Fontana Mogort.

Dimecres va ser l’estrena de la pista, que, encara que no podem dir que és nova, sí reuneix les condicions necessàries per tal de continuar creixent com a club, ja que podrem fer un ús d’ella més versàtil.

Així doncs, esperem que tots els aficionats al bàsquet tinguen en compte este canvi que el club afronta amb il·lusió. Confiem que grans vesprades de bàsquet, com la dels bons partits front al Nou Bàsket Xàtiva viscuts la temporada passada amb una graderia plena, es tornen a repetir en la nova casa del Nou Bàsquet Alzira, el poliesportiu Perez Puig.

 

 

 

4 comentarios para “EL NOU BÀSQUET ALZIRA S’ESTRENA AL PAVELLÓ PEREZ PUIG”

 • Kaplan says:

  Com molt bé dius, Kiko, tornem als orígens, a la primera instal·lació que es va construir per a la pràctica de l’esport a cobert en la nostra ciutat. Des de la seua inauguració en 1976 i fins a la pantanada d’octubre de 1982, el poliesportiu de la carretera d’Algemesí va acollir els partits dels clubs de bàsquet de la nostra ciutat. Una història curta, però brillant.

  El pavelló va viure el moment de major glòria del Club Baloncesto Alcira, hereu del mític CB Avidesa, quan es va proclamar la temporada 1976-1977 campió del Grup VI de la Tercera Divisió Nacional. I, uns anys després, del Bàsquet Alzira, que amb un equip format per jugadors de la casa, com els Ferrer, Botija, Burguera, Clari, Montalvá, Mascarell o Sanjuán, va ser capaç de proclamar-se campió de lliga de Preferent la temporada 1981-1982 i tornar de nou a la Tercera Divisió nacional.

  Ara, trenta anys després, el bàsquet torna al poliesportiu Pérez Puig. Vos esperem a tots els aficionats en la nova casa del Nou Bàsquet Alzira, on confíem en continuar vivint grans vesprades de bàsquet.

 • Kiko says:

  El bàsquet torna a un lloc màgic on molts vam gaudir d’aquells partits memorables, i de jugadors com Soler, Facundo, Roberto, Carlos, Dimoni, Ferrer i molts altres que em deixe en el tinter. Molts somniàvem en poder algun dia estar allí baix, en mig de la pista gaudint d’aquest meravellós esport. Quins records de xiquet…

 • Kaplan says:

  O també podríem rebatejar-lo. En lloc de pavelló Pérez Puig, podríem dir-li pavelló Pérez “Villa”…

 • Quico says:

  Li podriem dir: “El basketball Arena” com en Londres… Esperem que siga una pista plena de victòries!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials