Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Aquestos son el resultats del partits de la Lliga Valenciana dels nostre equips jugats aquest pasat cap de setmana:

LLIGA VALENCIANA 2012


-SR. MASC ESPECIAL VLC
CB ALGINET 59-60 NBALZIRA

Partit on l’Alginet va eixir a resoldre l’encontre per la via mes ràpida, amb un joc consistent anava marcant el seu ritme. Poc a poc el NBAlzira, aguantant les envestides del rival, va poder sobreposarse i mantindre el marcador amb diferencies mínimes. Va ser ja en el segon quart quan el gran poder rebotejador dels locals, els nostres no contaven amb Julio Albelda per lesió, començava a donar-los massa opcions en atac i d’aquesta manera aconseguiren traure 10 punts d’avantatge al marcador a la fi del segon quart.

En la represa, amb el quintet mes fort de l’Alzira va poder sobreposar-se en el marcador retallant la diferencia ficant-se a tir de dos dels d’Alginet, que de nou feren valdre el seu bon treball dins la zona per endur-se molts rebots en atac permetint-los segones i terceres opcions en atac. Este fet, unit a les pèrdues del nostres propiciaren que l’Alginet es despenjara definitivament del marcador. Una tímida reacció de la ma d’Oscar Martínez va fer retallar les diferencies deixant el marcador en 59-50.

 

-SR. MASC ZONAL VLC

BLASMETAL ALUMINIS NBALZIRA 48-60 JUJUJUAQUACENTER NB XÀTIVA

El jove equip de Pep Borrull va plantar cara a un equip el Xàtiva, ben conformat, guanyador la temporada pasada de la categoría de segon zonal. Els nostres, nimbats en el nombre d’efectius aguantaren fins l’últim quart. Inici positiu per aquest jove equip en el seu primer contacte en la pista.

 

-JUNIOR MASC ESPECIAL VLC
BASE ESPORTLEADER NBALZIRA 55-67 CB OLIVA ASESORIA SALOM

11-16 / 24-15 / 5-20 / 15-16

El Base Sportleader Alzira va disputar un bon partit front un bon equip el CB Oliva. Al descans els nostres vencien per 35-31, però en el tercer quart una sequera anotadora de 7 minuts va permetre a l’Oliva aconseguir una renda de 10 puntos que el Base Alzira intentà remuntar en l’últim quart, però no va poder ser.

 

-CADET MASC ESPECIAL VLC

GRUPHAC NBALZIRA 81-74  CP MARTINEZ VALLS

 

-CADET MASC ZONAL VLC

NBALZIRA 47-55 CD SAN PEDRO MOIXENT

 

-INFANTIL MASC VLC
NBALZIRA 52-27 JUJUJUAQUACENTER NB XÀTIVA

 

PODEU CONSULTAR LA CLASSIFICACIÓ OFICIAL ACÍ

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials