Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Foto de familia

Foto de família de tots els equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2012-2013

El Nou Bàsquet Alzira es va posar de llarg dissabte passat per a presentar davant la seua afició a tots els seus equips per a la temporada 2012-2013. Com a novetat, l’acte va tindre lloc al pavelló Pérez Puig, on entrenaran i disputaran els seus partits com a locals durant esta temporada els equips sèniors, júnior, cadets i infantils del nostre club.

Alfred Andrés

Alfred Andrés, jugador del cadet Gruphac-Centronet, va rebre el premi al millor jugador del club de la temporada passada.

Per la pista del poliesportiu Pérez Puig van desfilar els més de 140 jugadors i jugadores del Nou Bàsquet Alzira, distribuïts en dotze equips, els mateixos que l’anterior campanya, des de benjamins fins a sèniors, que representaran al nostre club per tota la Comunitat Valenciana.

En els transcurs de l’acte, que va estar conduït per Juanjo Villalba, es va reconèixer el compromís i l’esforç  dels jugadors i dels equips del club amb el lliurament dels premis als millors jugadors de la temporada passada i al jugador amb millor progressió.

Els guardons als millors jugadors van ser per a Alfred Andrés, del cadet Gruphac-Centronet, i Carla Ferrer, de l’aleví Piscinas Aqua Alzira, mentre que el premi al jugador amb millor progressió va ser per a Damián Quiles, de l’infantil grana.

Carla Ferrer

El premi a la millor jugadora de la temporada passada va ser per a Carla Ferrer, de l’aleví Piscinas Aqua Alzira.

També es va retre homenatge als jugadors del cadet Gruphac-Centronet, per haver-se proclamat campions del seu grup la temporada passada, després d’acabar la competició invictes, i aconseguir l’ascens de categoria. Tot seguit, es va homenatjar als jugadors veterans del Bàsquet Alzira que van jugar al pavelló Pérez Puig a finals dels setanta i principis del vuitanta.

Una vegada presentats els equips, va prendre la paraula el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan. En la seua intervenció, el president va justificar la decisió de traslladar els equips al pavelló Pérez Puig –“una decisió molt difícil”, va dir– per la necessitat de mantindre el número d’hores i el nivell dels entrenaments.

A pesar de la situació econòmica, marcada per la retallada de les subvencions per part de l’ajuntament i de la conselleria, Sanjuan va animar als jugadors i als entrenadors a “competir al màxim nivell, per a representar de la millor manera possible a la nostra ciutat per les pistes de tota la Comunitat Valenciana”.

Damián Quiles

També es va concedir un premi al jugador amb millor progressió de la temporada passada, que va ser per a Damián Quiles, de l’infantil grana.

La intervenció del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va tancar l’acte. En les paraules que va dirigir al nombrós públic present al pavelló, l’edil va destacar que el Nou Bàsquet Alzira és un dels pocs clubs de la nostra ciutat que, davant l’actual situació, mantindrà la pròxim temporada el nivell competitiu, així com el número d’equips i de jugadors, cosa que, va afegir Nebot, es deu al treball i l’esforç de directius, jugadors i jugadores, pares, mares i familiars.

Una vegada acabat l’acte, el sènior masculí Piscinas Aqua Alzira es va presentar davant la seua afició contra el CB Gandia. L’enfrontament, molt igualat, es va decidir a favor dels visitants per un ajustat 63-65.

Feu clic ací per accedir a les fotos de la presentació del Nou Bàsquet Alzira

-També podeu veure els videos de la presentació:

Homenatge Gruphac – Homenatge Veterans – Benjamins – Alevins

Infantils – Cadet femenino –  Cadets – Juniors

Sénior B – Senior Femení – Senior A

5 comentarios para “ELS EQUIPS DEL NOU BÀSQUET ALZIRA ES PRESENTEN DAVANT LA SEUA AFICIÓ”

 • elfèlix says:

  …no puc oblidar-me en el meu comentari de Ferran, allà dalt de les grades amb el canó apuntant a tots per si algú s’ extraviava!!!…jejeje… eixa pista q tan bé es coneix ja q gràcies a ell i a Villa la tenim marcada amb les noves línies reglamentàries!!

 • jurflix says:

  Crec que anem superant-nos cada any i diuen que tan difícil com arribar es mantindre’s. Un bon començament per a un altra ilusionant temporada.
  Gràcies a tots per la vostra ajuda, des de els que estaveu a peu de pista fins a Ferran que es va passar la vesprada en el més alt de la grada enfocant el canó, i enhorabona als guanyadors i nominats dels premis. Amb treball i esforç estan a l’abast de tots.

 • Alberto-xava says:

  ENHORABONA al CLUB, i especialment a la directiva, per el gran esforç realitzat…
  Ara esperen kels ekips estiguen a l’altura en treball i il•lusió…
  ÁNIM I FORÇA!!! 123 EKIP

 • Quico says:

  Va eixir la mar de be! Enhorabona per l’esforç a tots. L’any que be mes i millor!

 • elfèlix says:

  Des d’ací agrair a tots els que han col·laborat en que la presentació quedara com el club es mereix (Merxe i els seus videos, Quico amb les fotos i organitzant-lo tot, Toni i la seua documentació històrica, Martin i Emili, Juanjo i Vicent, com no el nostre presi… i també especialment per al presentador, Juanjo Villalba). Esperem que tots vos sintau orgullosos de pertànyer i defendre els nostres colors.

  Ara vos toca a vosaltres, jugadors i entrenadors, a entrenar i competir amb el cap ben alt!!!

  Felicitacions a tots.

  Equippppp!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials