Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Junior Base Sportleader 44-42 CB Elda

( 8-17 / 8-7 / 12-12 / 16-6 )

Primer partit en casa del Base Alzira contra el CB Elda, equip amb molta alçada i potencia física. El partit va començar molt be per als visitants, atacant amb penetracions i fent-se l’amo dels rebots ofensius, aconseguint d’aquesta forma el primer quart per 8-17.

 

Junior Base Vs Elda J2 (6)

En el segon quart el Base Alzira va aconseguir parar les penetracions i tancar millor el rebot, però seguia sense poder anotar amb fluïdesa, arribant al descans amb un marcador advers per 16-24.

En la represa el Base Alzira intentava retallar distancies, però quan el marcador mostrava menys distancia l’Elda tornava a fer un parcial que feia de la tasca de remuntar una cosa quasi impossible. Al final del tercer el marcador reflectia un 28-36 favorable als visitants.

El l’últim quart pareixia que tot estava perdut. Els minuts anaven passant i l’equip local no era capaç de reaccionar. Amb cinc minuts per a la fi el marcador era favorable a l’Elda per 29-40. En eixe moment, el xicons de Villa tragueren forces d’on pareixia no haver i amb intensitat i coratge feren un parcial de 15 a 2 en els últims 5 minuts fent del final de partit un emocionant moment per a la grada que va poder celebrar, inesperadament veient la diferencia física dels dos equips, una gran victòria per 44 a 42.

El pròxim partit del Junior Base serà en Onil el pròxim diumenge dia 28.

Ací les fotos del partit.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials