Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sénior Piscinas Aqua Alzira

Sénior masculino Aqua Alzira

El sènior masculí Aqua Alzira va aconseguir sobreposar-se a una primera part dominada per l’Sportiu-Xe Alaquàs i, amb un gran treball defensiu en la segona meitat, es va emportar la victòria per 53-66. El conjunt entrenat per Alberto Lahoz afrontava el partit amb molt bones sensacions, després d’una setmana d’entrenaments al màxim nivell i amb la recuperació dels quatre jugadors que tenia lesionats, però es va vore sorprès d’inici per l’Sportiu-Xe Alaquàs.

L’Aqua Alzira va saltar a la pista sense la concentració necessària i el conjunt local no va deixar escapar l’oportunitat. Amb una defensa individual que va sorprendre als alzirenys i atacant amb decisió la cistella contrària, els primers avantatges van ser per als locals (4-0, min. 2). L’equip alzireny va aconseguir neutralitzar prompte la diferència inicial i va prendre la iniciativa en el marcador amb avantatges mínims. En este primer quart, els d’Alberto Lahoz concedien massa facilitats en defensa i es mostraven especialment desencertats en atac, però es mantenien per davant gràcies a dos triples, un de Luis i un altre de Juancar, que servien per arribar al final dels primers deu minuts amb el resultat de 14-16.

El joc de l’Aqua Alzira va millorar un poc en el començament del segon quart. La circulació del baló era més fluïda, però continuava mostrant-se poc encertat i cometia nombrosos errors tant en defensa com en atac. Enfront tenia un Sportiu-Xe Alaquàs disposat a lluitar per cada baló i amb una millor actitud defensiva, que s’emportava el segon parcial per 17-14 i arribava al descans amb un avantatge mínim (31-30).

Celebracion victoria

Aqua Alzira, Bàsquet Silla i CB Tavernes són els únics equips que es mantenen invictes en el grup B de la lliga d’autonòmica.

D’esta manera, es tancava una primera part fluixa de l’Aqua Alzira. En els primers vint minuts, els excessius errors llastraren a l’equip alzireny, que errava cistelles fàcils prop de l’anella i renunciava per complet al joc en velocitat. A més, concedia al rival massa tirs lliures, que ajudaren als de l’Horta a mantindre’s per davant en el marcador.

Després del pas pels vestidors, l’Aqua Alzira va reprendre el partit amb una actitud molt diferent, disposat a sorprendre l’Sportiu-Xe Alaquàs des de la defensa, amb la pressió a tota la pista i les seues defenses alternatives. Gràcies a un parcial de 2-9, el conjunt alzireny recuperava la iniciativa i es posava per davant amb avantatges que rondaven els sis punts (33-39; min. 24).

Negat en el llançament exterior, l’Aqua Alzira va mostrar una altra cara: amb una defensa més agressiva, tractant de córrer al contraatac de la mà de Rafa Ros i carregant el joc interior amb Julio, Kike i Juancar. Les rotacions començaven a funcionar, i en este moment del partit, dos triples de Pau van ser decisius per a establir el màxim avantatge en l’electrònic a poc d’arribar al final del tercer quart (41-52; min. 29).

En la segona part, en la qual es va imposar l’Aqua Alzira per un parcial de 22-36, els jugadors alzirenys van compensar la falta d’encert amb més intensitat defensiva davant un rival que es mantenia en el partit a base de triples i encadenant algun que altre contraatac. De fet, en els set primers minuts del tercer quart, el conjunt local tant sols va ser capaç d’anotar 6 punts, i 6 més en els darrers tres minuts d’este període.

En l’últim quart, l’Sportiu-Xe Alaquàs va tractar d’aferrar-se al partit i va reduir la diferència fins als sis punts. Però l’Aqua Alzira va ser capaç de controlar la situació. L’aportació defensiva de Luis i les transicions ràpides dirigides per Rafa van donar al conjunt alzireny l’avantatge definitiu per a endur-se la victòria per 53-66.

Al remat, l’Aqua Alzira va aconseguir anotar-se la segona victòria en lliga sense fer un bon partit. Després d’una primera part fluixa, el conjunt que entrena Alberto Lahoz es va recuperar en la segona meitat, en la qual es va mostrar més consistent en defensa i va aconseguir minimitzar les errades. En definitiva, un partit del que hi ha que traure conclussions per a la propera jornada, en què l’Aqua Alzira rep al pavelló Pérez Puig el Petraher Bàsquet Sud (dissabte 27 d’octubre, a les 18.30 h).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials