Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior Femeni 2012_2013 (1 of 1)

L’equip Sènior Femení compta aquesta temporada amb noves incorporacions.

NBALZIRA FEMENÍ 55–47 ROLSER PEDREGUER
(6-7/21-13/10-14/18-13)

Dubitatiu arranc de partit per part dels dos equips. Les defenses s’imposaven als atacs i la primera cistella arribava en el minut 4. El quart, sense clar dominador, va finalitzar amb 6-7.

En el segon quart les idees eren mes clares per part de les nostres a l’hora de atacar la zona visitant, les exteriors començaven a subministrar balons a les nostres pivots que no tardaren en reflectir en l’electrònic la superioritat en la pintura de Núria, Oreto i Laura, que vaen poder fer un parcial de 18-2 que situava el marcador amb 24-11 en el minut 16. Arribat aquest moment, les nostres pasaren uns moments de relaxació deixant que el rival ens tornara un parcial de 3-9 per a deixar el marcador en el descans amb 27-20.

La tornada del vestidor no va ser bona i el Pedreguer va augmentar la intensitat defensiva amb lo que va poder anotar amb un bon ritme despres de recuperar el baló. Les nostres anotaven gràcies a les nombroses faltes, però el percentatge no va ser massa bo per lo que les diferencies s’anaven retallant, inclús el Pedreguer es ficava per davant en el marcador (32-34 min. 29) Sols l’encert de Laura amb 5 punts mes seguits, per un total de 21, va permetre un respir a les nostres i prendre una lleugera renda per afrontar el quart definitiu amb 37-34 en el marcador.

El l’últim quart, després de vore reaccionar al rival, les nostres tragueren el millor des del principi de quart, començant amb un parcial de 7-2 donant tranquil•litat a l’equip per administrar i defendre la diferencia. La resta del quart va ser un tens intercanvi de cistelles que permeteren a les nostres sumar la primera victòria de la temporada en aquest segon partit, el primer en el Pérez Puig per 55-47.

El pròxim partit serà en la pista del CB Patronato de Bocairent el diumentge 11 a les 17 hores. El Bocairent es un dels quatre equips que han guanyat els dos partit jugats fins ara.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials