Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Junior Base Sportleader 2012_2013 (1 of 1)

El Junior Base Sportleader encara no ha estrenat la casella de victòries a domicili.

Onil Famosa 84-51 Junior Base

(24-11 / 16-18 / 21-8 / 23-14)

Llarg desplaçament dominical, on ens esperava un bon equip l’Onil que ho demostrà des del principi del partit imprimint un alt ritme de joc, on el Junior Base es veia incapaç de parar les envestides dels locals arribant al final del primer quart per 24-11.

En el segon quart el Junior Base va augmentar la intensitat defensiva i va poder frenar l’atac local. El marcador s’ajustava però un triple local va deixar el resultat abans del descans amb 40-29.

Amb la tornada dels vestidors, altra vegada l’Onil va començar a apretar en defensa i a fer tirs exteriors amb facilitat amb lo que el Junior Base poc podia fer, deixant l’electrònic amb un 61-37 difícil de remuntar a falta de deu minuts.

En l’últim quart els nostres intentaven retallar les distancies però els locals no estaven disposats a endur-se cap esglai, deixant  el marcador amb el resultat final de 84-51. Destaquem de l’equip local el gran encert en els triples, van fer vuit, i el percentatge en els tirs lliures, 75% (23 de 34).

El proper partit serà en el Pérez Puig d’Alzira front al Nou Bàsket Xàtiva el dia 3 de Novembre a les 18.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials