Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Luis Navasquillo

L’aler Luis Navasquillo intenta penetrar davant l’oposició de dos jugadors del Petraher.

L’Aqua Alzira va perdre dissabte passat la condició d’invicte esta temporada en la lliga d’autonòmica en perdre contra el C.B. Petraher Bàsquet Sud per 52-64, en un partit en què els nostres anaren sempre a remolc i en el que van pagar les pèrdues de baló i la falta d’encert davant d’un rival molt més centrat en el partit des del primer minut.

El conjunt del barri de Patraix va mostrar una gran organització defensiva des del principi, la qual cosa va propiciar que els jugadors alzirenys cometeren nombroses imprecisions, que van ser ben aprofitades pels visitants per a prendre la iniciativa en el joc i en l’electrònic.

El començament ja va ser un símptoma del que seria la resta del duel, sobre tot per les contínues pèrdues de baló que van condemnar a l’equip dirigit per Alberto Lahoz. El conjunt visitant va optar des d’un principi per una defensa que va crear molts problemes en atac als jugadors alzirenys i, a més, aprofitava la més mínima oportunitat per a córrer. Després del 5-2 inicial es va passar en apenes un minut al 5-8, amb ràpides transicions dels visitants, que els van donar la davantera en el marcador.

Muri

L’Aqua Alzira no va estar massa encertat en els llançament de mitja i llarga distància.

L’Aqua Alzira va començar a trobar a Julio Albelda prop de l’anella i l’aportació ofensiva de Rafa Ros va permetre igualar el duel (8-8, min. 7), però tot seguit els nostres jugadors encadenaren tres atacs consecutius sense arribar ni tan sols a llançar a cistella, cosa que va permetre al Petraher arribar al final del primer quart amb avantatge (10-16).

Durant el segon quart, l’Aqua Alzira continuava perdent balons que donaven lloc a cistelles al contraatac dels del barri de Patraix, que van tornar a estirar les diferències fins als vuit punts (14-22, min. 15). Recolzant-se en el joc interior amb Kike Zaballos, els alzirenys van anar reduint la diferència (23-24, min. 18), però de nou el desencert en els llançaments exteriors, amb tres triples errats en els últims tres atacs, va mantindre al Petraher Bàsquet Sud per davant al descans (27-28).

En la represa, va continuar la mateixa tònica. Després d’un intercanvi inicial de cistelles, ben prompte les ganes i l’impuls dels visitants es van imposar i les diferències van començar a ampliar-se. Continuaven els problemes en atac per a un Aqua Alzira incapaç de trobar la manera de superar la defensa que plantejava el rival, i que només es mantenia amb els llançaments des de la mitja distància de Julio Albelda. Les pèrdues de baló permetien al Petraher córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils, arribant així a l’últim període amb un còmode avantatge (39-47).

Kike Zaballos

L’aportació en el joc interior de Kike Zaballos i Julio Albelda va mantindre a l’Aqua Alzira en moltes fases del partit.

En els primers minuts de l’últim quart, l’Aqua Alzira seguia patint les conseqüències de les errades que llastraven el seu joc. En un moment d’inspiració, amb la velocitat de Rafa Ros i els balons interiors per a Kike Zaballos, el quadre alzireny va tornar a reduir les diferències (45-50, min. 32). Semblava que la reacció era possible, però vàries pèrdues de baló acabaren per condemnar als nostres i tornaren a estirar de nou l’avantatge a favor dels visitants per damunt dels deu punts (49-62, min. 37).

Al conjunt del barri de Patraix tampoc no li va tremolar el pols quan l’Aqua Alzira va tractar d’acostar-se en el marcador en els minuts finals, quasi a la desesperada, ja que els nostres jugadors van cometre més errades que, davant d’un equip jove i ràpid com el Petraher, disposat a correr i traure profit del mal balanç defensiu dels locals, van acabar per passar-los factura en forma de derrota (52-64).

En resum, partit en el que l’Aqua Alzira no va saber dur la iniciativa del joc en cap moment i en què es va estavellar una i altra vegada contra la defensa del Petraher. Esta setmana toca recuperar-se de cara a la propera jornada, en que es visita la pista del líder, el Bàsquet Silla. Sense dubte, una bona oportunitat per a reivindicar-se.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials