Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

El Blasmetal Aluminis viatjà a Ayora amb la baixa de David per lessió.

AYORA 64-55 BLASMETAL ALUMINIS
(13-13/18-9/13-17/20-15)

Derrota del Blasmetal Aluminis en el segon partit de lliga jugat en la localitat d’Ayora per 64 a 55 en un partit mol disputat i amb alternances en el marcador.

El primer quart començava amb molta intensitat per part dels nostres que eren capaços de furtar balons en la pressió, ficant-se 6 punts dalt, renda que desaparegué amb un parcial de l’Ayora en l’últim minut, per finalitzar amb empat a 13.

En el segon quart l’abaixada física i males decisions en atac dugué a l’equip a defendre pitjor i atacar sense idees. 18 a 9 va ser el resultat per anar al descans 9 baix, 31-22.

L’eixida del vestidor va ser fulgurant per part dels nostres i amb una pressió perfecta retallaren la diferencia en menys de 2 minuts. Amb el marcador empatat el quart va ser molt parell i el parcial va ser de 13 a 17.

Amb 10 minuts per jugar i 45-39 en el marcador, Ayora va saber mantindre la renda malgrat els triples dels nostres que en ocasions feien creure en la remuntada. A la fi, 64 a 55 per als locals que feren valdre la seua superioritat en la zona per pes i alçada.

Desprès d’aquest partit el Blasmetal Aluminis esta amb la casella de victòries a cero en els dos partits jugats però amb bones sensacions per a la millora. El proper partit serà els dissabte 3 front Xàtiva en el Pavelló Pérez Puig d’Alzira a les 16.30 hores.

Els cartells anunciaven l’encontre en el poble d’Ayora.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials