Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sénior Piscinas Aqua Alzira

Sénior Piscinas Aqua Alzira

Segona derrota consecutiva del sènior masculí Aqua Alzira, en esta ocasió a la pista del Bàsquet Silla per 54-45. El conjunt entrenat per Alberto Lahoz va aguantar el tiró dels locals durant el tercer quart i va arribar a l’últim període amb opcions de triomf, però sense la continuïtat necessària en els moments clau del partit, va caure davant el líder.

L’Aqua Alzira va saltar a la pista més concentrat i seus van ser els primers avantatges, amb una màxima renda de set punts després d’un triple de Muri (3-10, min. 7). Però tres errors en atac dels nostres els va aprofitar el Bàsquet Silla per a donar-li la volta a la situació i arribar al final del primer quart amb avantatge (14-12).

Entre el final del primer quart i el començament del segon, els locals van anotar-se un parcial de 18-4 que els va permetre recuperar el comandament en el marcador i portar el partit a un terreny on es movia més còmode. Un Bàsquet Silla especialment inspirat en els llançaments triples i amb un joc basat en transicions ràpides, elevava la diferència fins als set punts (21-14, min. 14).

Temps mort

La pròxima jornada l’Aqua Alzira rep al pavelló Pérez Puig la visita del Bunyol-Yàtova A.

L’eixida a la pista d’Óscar li donava un punt més d’intensitat a l’equip en defensa i, a més, l’Aqua Alzira començava a fer-se fort en les dues zones. D’esta manera, aconseguia trencar la ratxa del seu rival i impedir que anotara amb facilitat, la qual cosa va servir per a igualar l’encontre (23-23, min. 19). Però els baixons de concentració van ser, una vegada més, una llosa que va pesar en el quadre alzireny. En un últim minut fatídic, dues cistelles consecutives, una d’elles de tres, van retornar la tranquil·litat als locals en arribar al descans (29-23).

No va canviar el panorama després del pas pels vestidors amb un Bàsquet Silla que seguia desplegant un bàsquet dinàmic i efectiu en atac per a mantenir el matalàs de 6 punts d’avantatge (31-25, min. 23) i, fins i tot, augmentar l’avantatge fins a una màxima diferència de 10 punts (38-28, min. 25). Però el conjunt alzireny va aconseguir aguantar el tiró i, gràcies a les seues defenses alternatives que van crear dubtes en els locals, i encadenant algun que un altre contraatac, va retallar les distàncies per a arribar al final del tercer quart amb opcions (39-37).

Després d’un intercanvi inicial de cistelles i un moment de màxima igualtat en el marcador (41-41, min. 32), de nou el Bàsquet Silla, aplicant un punt de velocitat més al seu joc i atacant la defensa amb circulacions ràpides de pilota, tallava d’arrel les esperances dels nostres i estirava la diferència (47-41, min. 33).

Els jugadors alzirenys seguien sense trobar el ritme en atac davant un rival que treia partit dels errors defensius del contrari per a elevar l’avantatge (52-43, min. 37). L’Aqua Alzira va intentar reaccionar, encara que amb més cor que cap, però les pèrdues de pilota i les dificultats per a tancar el rebot defensiu van permetre al Bàsquet Silla portar-se una victòria que li permet mantenir-se invicte en el més alt de la classificació (54-45).

Després d’este resultat, l’Aqua Alzira es queda amb un balanç de dues victòries i dues derrotes, en la part mitjana de la classificació del grup B d’autonòmica. La setmana que ve l’equip alzireny rep en el pavelló Pérez Puig al Bunyol-Yàtova A (dissabte 10 de novembre, a les 18.30 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials