Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Junior Base Sportleader 2012_2013 (1 of 1)

El Junior Base Sportleader no va tindre sort de cara a l’anella.

JUNIOR BASE NBALZIRA 35

NBXÀTIVA 48

(8-13/5-9/13-12/9-14)

Partit complicat contra el NB Xàtiva, on el Junior Base Alzira va començar amb bon ritme aguantant els atacs del rival, però 2 minuts sense vore l’anella va dur als nostres a perdre el primer quart per 8-13.

En el segon quart els atacs dels locals continuaven sent irregulars però al menys la defensa continuava treballant de valent mantenint la distancia en el marcador i finalitzant la primera part amb 13-22.

Després de la tornada dels vestidors el Junior Base Alzira va reaccionar a base de defensa i una millora en l’atac, cosa que va fer retallar la diferencia fins el 26-30. En aquest moment, altres 2 minuts sense anotar cap punt els va dur al final de quart amb un marcador de 26-34.

En el període definitiu el Junior Base Alzira intentava retallar les diferencies com ja fera en partits anteriors, però aquesta vegada l’anella pareixia mes menuda de lo normal i el NB Xàtiva es va endur l’encontre per 35-48 en un partit de defenses, mals atacs i baixa anotació.

El proper partit del nostre Junior Base serà en la llunyana pista de l’equip d’Elx Pascual Machuca Ilice CB el dissabte 10 a les 18 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials