Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Julio Albelda

Julio Albelda anota davant l’oposició de dos jugadors del Bunyol-Yátova.

Després de dues derrotes consecutives, el sènior masculí Aqua Alzira va tornar a la senda de la victòria en véncer dissabte passat al Bunyol-Yátova per 68-50, en un encontre que els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van dominar des del primer minut i en el que, a diferència dels dos partits anteriors, van saber controlar la situació, superar la defensa del rival i mostrar una imatge millor.

El Bunyol-Yátova va aguantar durant la primera part, que va acabar amb un resultat de 27-22, en bona part per la falta d’encert de cara a cistella dels nostres i les faltes personals que queien, una darrere de l’altra, del costat dels alzirenys sempre que intentaven elevar la intensitat defensiva, mentre que a la segona meitat, l’Aqua Alzira va saber imposar el seu joc.

Amb l’absència dels dos bases de l’equip, Pau i Rubén, el conjunt alzireny va saltar a la pista disposat a recuperar el seu joc alegre i dinàmic, amb atacs ràpids i bones circulacions de baló. Primer carregant el joc interior per dins per a Julio i després aprofitant els espais amb les penetracions d’homes com Muri i Rafa, els primers avantatges del partit van ser per a l’Aqua Alzira (5-0, min. 3).

Oscar Martínez

Oscar Martínez supera a un rival

No obstant això, després d’este avantatge inicial, l’Aqua Alzira va perdre la punteria i les ocasions perdudes en atac van donar ales a un Bunyol-Yátova que va equilibrar prompte el partit (7-7, min. 6; 11-11, min. 8). La falta d’encert dels jugadors alzirenys, que erraven tirs fàcils sota cistella i contracolps en superioritat, els impedia obrir distàncies en l’electrònic. Finalment, una cistella de David els permetia tancar el primer quart amb un lleuger avantatge (13-11).

En el segon període, el conjunt visitant va mantindre la mateixa defensa que l’Aqua Alzira tractava d’atacar amb transicions ràpides i donant-li més velocitat al seu joc. Però la falta d’encert continuava llastrant el joc dels alzirenys i impedia que l’avantatge en l’electrònic fora major (19-11, min. 16).

Abans dels descans, el Bunyol-Yátova va començar a sacudir-se el domini local i a traure faltes personals amb les quals va reduir la diferència (21-18, min. 18). En uns moments en què l’Aqua Alzira es trobava atascat, l’aportació ofensiva de Luis i de Julio va servir per a tancar la primera part amb avantatge (27-22).

Luis Navasquillo

Luis Navasquillo lluita per un baló dins de la zona del Bunyol-Yátova.

En la represa, l’Aqua Alzira va mantindre la intensitat defensiva a un nivell suficient com per a tenir al Bunyol-Yátova quatre minuts sense anotar i estirar la diferència, gràcies a un triple de Juan Carlos Laguía, per damunt dels deu punts (39-24, min. 26). En eixe moment, va arribar la reacció dels visitants, que amb un parcial de 0-9 en apenes dos minuts van aconseguir reduir les distàncies (39-33, min. 28). El conjunt alzireny, atascat de nou i amb problemes per a tancar el rebot defensiu, no es va deixar sorprendre i va arribar al final del tercer quart per davant (41-33).

Els últims deu minuts van arrancar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, que tractaven d’imprimir-li una marxa més al seu joc. En este escenari, un Aqua Alzira molt més concentrat en defensa, liderat per Rafa i Óscar, va saber traure profit de la seua superioritat al contraatac per a ampliar la renda (52-39, min. 35). Els triples de Juancar i de Muri van permetre als alzirenys arribar als últims dos minuts amb 16 punts d’avantatge al seu favor (62-46, min. 38), una renda més que suficient per a certificar la victòria final (68-50).

Després d’esta jornada, l’Aqua Alzira torna a estar amb un balanç positiu, de tres victòries i dues derrotes, en la part mitjana-alta de la classificació, i la pròxima setmana visitarà la pista del CB Alcàsser “A” (dissabte 17 de novembre, a les 20 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials