Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

Nou desplaçament a la ciutat d’Elx per al Base Sportleader Alzira i segona derrota, en esta ocasió contra l’Illice BC (82-46). Com ja va passar en algun partit anterior, va ser l’equip contrari el que aconseguia entrar en el partit amb més intensitat, fruit d’este punt a millorar, el primer quart va ser per als locals per 19-5.

En el segon quart el Base Alzira començava a carburar, sobre tot en atac, però la fluïdesa de l’equip alacantí no permetia als nostres apropar-se en l’electrònic. D’esta forma els dos equips se n’anaven als vestidors amb 39-21 per als locals.

Després del descans el ritme de l’Elx era molt dur, tant en atac com en defensa, per la qual cosa va poder ampliar el seu avantatge encara més. En l’eixida de l’últim quart els nostres tragueren un poc d’orgull per retallar l’ampli avantatge local, però la distància ja era massa gran. 82-46 va ser el dur marcador final.

El proper dissabte el nostre equip júnior torna al Pérez Puig per tractar en la nostra pista de trobar de nou el camí amb una victòria balsàmica que done ànims als jugadors. Serà a les 18.30 hores front l’Esset Ontinet-Albaida. Vos esperem!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials