Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

Partit jugat el diumenge en Bocairent on les jugadores locals eixiren en tromba marcant un parcial de 15-0 d’inici, amb un alt nivell de contacte en les dos zones. El marcador de 19-3 al final dels primers deu minuts ficava les coses molt difícils per a les nostres xiques.

El segon quart començava de la mateixa manera. Només Inma i Laura trobaven sort de cara a l’anella i, amb poques solucions a curt termini, però donant sempre la cara, el sènior femení se n’anava als vestidors amb un 38-11 en l’electrònic.

Després de passar pels vestidors, l’arbitratge canviava de criteri, tal vegada massa tard, i obligava al rival a jugar amb menys contactes. Amb un nou escenari per davant, el sènior femení no va baixar els braços i començà a anotar amb molta més fluïdesa. Els balons arribaven a Laura i Oreto, que des de dins de la zona aconseguien sumar i permetre a les nostres donar la cara en el que restava d’encontre.

En l’últim període, les nostres jugadores pogueren guanyar el parcial per 14-22, maquillant un poc el resultat d’un partit molt dur davant un rival que, com cada any, opta al títol de la categoria autonòmica. El pròxim partit de les nostres serà al Pavelló Pérez Puig el dissabte 17 de novembre, a les 16.30 hores, en el duel comarcal contra el CSA Carcaixent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials