Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa Ros

L’aportació de Rafa Ros, tant en atac com en defensa, està resultant decisiva per a l’Aqua Alzira en els últims partits.

L’Aqua Alzira va aconseguir dissabte la victòria a la pista del C.B. Alcàsser per només quatre punts (58-62), en un partit guanyat pels homes que entrena Alberto Lahoz des de la defensa. Per tercera jornada consecutiva el conjunt alzireny va deixar el seu rival per baix dels 60 punts d’anotació, però de nou els problemes en atac van estar a punt de passar factura davant d’un Alcàsser que no es va rendir en cap moment.

L’encontre va començar amb un Aqua Alzira dominant sobre la pista i marcant les primeres diferències (0-4, min. 2), intens en la pressió i incisiu en atac. Però l’alegria va durar poc. El problemes ofensius i la falta d’agressivitat de cara a l’anella dels nostres van donar peu a que el marcador s’ajustara i a que l’Alcàsser, que es mostrava més efectiu en les seues  penetracions cap a cistella, acabara el primer quart per davant (14-13).

Després d’un començament de segon quart molt igualat, l’eixida a la pista de Kike i la decisió de Rafa a l’hora d’atacar la cistella contrària van resultar decisives per a que l’Aqua Alzira recuperara la iniciativa de nou. A més, el conjunt blaugrana va millorar les seues prestacions defensives i començà a marcar diferències gràcies a un parcial de 6-11 en els primers sis minuts (20-24, min. 16). Els últims quatre minuts van ser de gran igualtat entre els dos equips (7-8), fins a arribar al descans amb cinc punts d’avantatge per als nostres (27-32).

Després del pas pels vestidors, l’Aqua Alzira va donar mostres del seu potencial amb un parcial de 0-7 en apenes dos minuts (27-39), amb les primeres senyals del protagonisme que Julio Albelda anava a prendre en este període. El tècnic local va demanar un temps mort i l’Alcàsser va reaccionar amb un parcial de 5-0 que el tornava al partit (32-39). L’Aqua Alzira semblava desconnectat, atacant sense convicció i permetent cistelles còmodes al rival, fet que va obligar Alberto Lahoz a demanar un altre temps mort que va servir per a tallar la ratxa i estirar la diferència per damunt dels deu punts.

Temps mort

El tècnic alzireny dona instruccions als seus jugadors durant un temps mort.

Els parcials a favor d’un i d’altre equip se succeïren fins al final del tercer quart, que es va tancar amb 43-50 en l’electrònic. En este període va emergir la figura de Julio, qui va anotar 13 del 18 punts de l’Aqua Alzira en este quart, amb un variat repertori d’accions: al pal baix, després de rebot ofensiu, tirs de mitja distància, corrent el contraatac, finalitzant després d’assistència i liderant també el joc defensiu.

L’últim quart va començar amb l’Aqua Alzira per davant, avantatge que es va mantenir després d’uns primers minuts plens d’imprecisions per part dels dos equips, que només van ser capaços d’anotar 8 punts cada un en 8 minuts. El conjunt alzireny mantenia la diferència en una fase del partit en què les defenses s’imposaven a uns atacs molt desorganitzats.

Per moments, Juancar mantenia a l’equip amb el seu joc prop de l’anella contrària. Buscant situacions de bloqueig directe i trobant a Rafa, l’Aqua Alzira podia anotar amb més facilitat i afrontava els últims minuts amb una certa tranquilitat. No obstant això, l’Alcàsser va continuar intentant-ho fins al final, aprofitant tant les nostres errades en defensa com la presa de decisions errònies en atac, però només arribà a col·locar-se a tres punts i, finalment, l’Aqua Alzira es va adjudicar el triomf (58-62).

Després d’este resultat, l’Aqua Alzira suma la quarta victòria en lliga i dóna un pas endavant en la classificació del grup B d’Autonòmica. La setmana que ve, l’equip alzireny visita la pista del Maristas de València, amb el qual està empatat en la classificació (dissabte 24 de novembre, a les 18 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials