Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA 92 / C.B. ANNA 32

L’equip Aleví no va tindre massa problemes per desfer-se del seu rival d’esta segona jornada.

El primer període ja va acabar amb quinze punts d’avantatge per als nostres que no van parar de créixer al llarg de l’encontre. Gràcies a l’aportació ofensiva de Jorge i Miquel Sanjuan que acabaren amb 18 i 22 punts respectivament, i al sempre eficient treball en defensa de Pau, al descans s’arribava amb un 50-18 que deixava ja el partit cuasi sentenciat.

Els últims períodes serviren per que Villa donara un major protagonisme als jugadors que s’han incorporat esta temporada i que sense dubte aniran progressant de manera important a mesura que avance la temporada.

N.B. ALZIRA 58 / C.B. TAVERNES B 8

També els Benjamins disfrutaren d’un bon matí en la seua arrancada de la temporada davant un equip de Tavernes conformat íntegrament per jugadors de primer any.

Capitanejats pels “veterans” Ferran, David i Carles Soler, molt ben assistits pel debutant Jorge, els nostre equip més jove se n’anava al descans amb un marcador favorable de 56 punts per 8.

Només reprendre’s el joc s’arribaren als 50 punts de diferéncia que donaven el partit guanyat per als locals encara que es continuaren jugant els minuts restants però sense que els punts aconseguits es reflectiren en l’acta oficial del partit.

Esta primera victòria deu servir per donar moral als nostres jugadors que van a afrontar una temporada que no els resultarà gens fàcil.

Com és lógic en jugadors tan menuts, José Borrull té el repte d’anar construïnt amb paciència i treball un equip sólid conformat per 3 jugadors de segon any que ja coneixen la categoria de la temporada passada, altres 6 que acaben d’iniciar la seua trajectòria en el nostre club i 2 més que per la seua edat son encara pre-benjamins.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials