Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior femení vs Carcaixent (5)

Marta guanya el rebot i anota front un joc interior fort com el de Carcaixent.

 

SÈNIOR FEMENÍ NBALZIRA 38

CSA CARCAIXENT 56

(13-12 / 14-18 / 7-14 / 4-12)

 

Partit molt complicat aquest derbi jugat el dissabte entre el Sènior Femení i el CSA Carcaixent on les nostres comptaven només amb set jugadores per enfrontar-se a un equip molt reforsat aquesta temporada. Malgrat els inconvenients inicials, l’encontre va tindre un bon començament per a les nostres que anotaven amb fluïdesa a la contra amb punts d’Esme i Laura. Un triple de Laura al final del quart deixava el marcador amb un punt de avantatge per a les de casa (13-12).

 

En el segon quart el Sènior continuava concentrat en defensa e intentant eixir sempre a la contra per trencar la seua pressió de les de Carcaixent. El marcador era favorable a les nostres però les visitants aprofitaren un moment de desconcentració local per anotar un parcial de 0-8. Un triple de Sara va permetre que la distancia a favor de les locals fora de tan sols 3 punts (27-30)

 

El guió continuava sent el mateix després de la visita als vestidors, encara que als dos equips els costava mes trobar anella. Amb l’arribada dels últims minuts del quart va ser on la falta de canvis per part de la nostra banqueta mancava les opcions a continuar lluitant per la victòria i el Carcaixent començaren a ampliar la distancia en l’electrònic (34-44)

 

En el període definitiu el Sènior ho donà tot en la pista, però a eixes altures de partit el rival començava a dominar el joc amb solvencia distanciant-se definitivament en el marcador. El cansament i les faltes impedia a la nostra defensa parar al rival que comptava en cada atac en varies opcions d’anotar gracies a la quantitat de rebots en atac que eren capaços d’agafar. A la fi 38 a 56 per a les visitants, en un partit amb dos parts molt diferenciades.

 

Sènior femení vs Carcaixent (11)

Els dos equips de la Ribera en un temps mort.

Amb aquest resultat el Sènior Femení es situa en la posició vuitena del grup B d’Autonòmica. El proper partit de les nostres serà fora de casa en la pista del CB Oliva a les 16.30.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials