Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

BASE SPORTLEADER NBALZIRA 34

Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

ESSET ONTINET ONTINYENT 72

(8-12 / 12-24 / 8-13 / 6-23)

 

Partit jugat en el Pérez Puig el passat dissabte entre el nostre Junior Base i el segon classificat l’equip d’Ontinyent Esset Ontinet.

 

El inici del partit va estar marcat per l’agressivitat de l’Ontinyent que a dures penes els nostres pogueren frenar evitant amb un 8-12 que la distancia fora major a la fi del primer quart. En el segon període, amb alguns despistes defensius per part dels locals, permeteren als visitants jugar ràpid al contra atac. La diferencia a l’hora d’atacar era prou ampla, l’Ontinyent trobava anella amb molta mes facilitat que els nostres i doblaren en el parcial d’aquest quart (12-24) per finalitzar la primera part amb 20-36 en l’electrònic.

 

Després del descans la defensa dels nostres Junior augmentava d’intensitat però de nou el poc encert en atac feia cada vegada mes impossible apropar-se al conjunt visitant. El quart finalitzava amb 28-49.

 

En l’últim quart el Junior Base ho intentava en els primers minuts de quart fent parcials positius però que no aconseguien retallar considerablement la distancia que cada volta era mes insalvable. L’Ontinyent acabava per rematar la feina amb un dur parcial per finalitzar l’encontre 34-72.

 

El Junior està en aquestos moment, en la recent estrenada categoria de preferent en la posició vuitena i el proper partit serà de nou a casa en el Pérez Puig a les 18.30 el dissabte 24.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials