Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CADET GRANA N.B. ALZIRA 57 – C.B. ALGEMESÍ 56

Partit emocionant dels nostres cadets amb victòria molt ajustada en l’últim segon per 57-56 contra el C.B. Algemesí.

a_Cadet grana 2012_2013 (1 of 1)

L’equip cadet grana del Nou Bàsquet Alzira

El començament del partit va estar marcat per una forta pressió dels nostres jugadors que va permetre anotar cistelles fàcils a Tomás i Ferran. Després d’un temps mort, el C.B. Algemesi es posà  les piles passant la nostra pressió i anotant al contraatac amb facilitat per a deixar el quart en 14-15.

En el segon període el cadet grana va baixar la intensitat defensiva permetent cistelles i nombroses accions per falta de rebots. Així i tot, l’aportació anotadora de Rubén Aparisi, Miquel i Salva va permetre no despenjar-se del partit i arribar al descans amb un resultat de 24-29.

En la represa, els nostres cadets es van posar les piles en defensa i amb la intensitat de Salva i d’Aparisi van poder córrer i anotar cistelles de contraatac per a empatar el partit a 43-43, marcador amb el qual es va arribar al final del tercer període.

En l’últim quart un parcial de 0-12 gràcies als contraatacs dels d´Algemesí deixava el resultat en 45-56  quan faltaven quatre minuts per acabar el partit. Desprès de un temps mort, els cadets van apretar en defensa i van fer un parcial de 10-0 amb una gran actuació de Tomás, Pau i Salva. L’últim minut va ser d’autèntic infart. Després d’anotar, els d’Algemesí es posaven un punt dalt, però una cistella de Tomás i una última defensa dels nostres cadets els va permetre sumar la segona victòria en la lliga per 57- 56.

Amb esta victòria, el cadet grana se situa en la sèptima posició, empatat a victòries i derrotes amb l’Anna, que és quart, pròxim rival dels nostres el divendres a les 19 hores al poliesportiu d’Anna.

2 comentarios para “VICTÒRIA DEL CADET GRANA FRONT EL CB ALGEMESÍ EN UN FINAL D’INFART”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials