Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Laura Bondelle

La nostra jugadora aleví Laura Bondelle en un moment de l’entrenament del diumenge passat a Genovés.

Quatre jugadors alevins del Nou Bàsquet Alzira, de la generació de 2002, participen des del passat diumenge en el Programa de Tecnificació que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV). Es tracta de Luca Soler, Iván Díaz, Raúl Correas i Laura Bondelle. Este grup d’alevins de primer any ha sigut seleccionat d’entre tots els participants en les Jornades Tècniques de Detecció celebrades recentment.

Els nostres alevins van participar el diumenge passat en el primer dels entrenaments, que es prolongaran fins a final de temporada, i que serviran per a ajudar-los en el seu creixement esportiu i personal, i en la seua formació com a jugadors. Els entrenaments i les sessions de treball tindran lloc a la seu de Genovés.

Villa

Fran Pérez “Villa” és entrenador ajudant del Programa de Tecnificació 2012, en la seu d’Ondara.

Per als nostres alevins de primer any Luca, Iván, Raúl i Laura comença una llarga temporada d’aprenentage que es prolongarà fins al mes de maig, temps durant el qual entrenaran una mitjana de dos vegades al mes, i complementaran així la formació rebuda al club.

A més, un dels nostres entrenadors, Fran Pérez “Villa”, director esportiu també del Nou Bàsquet Alzira, ha sigut triat per la Federació Valenciana com a entrenador ajudant, dins del Programa de Tecnificació 2012, en la seu d’Ondara. Villa s’encarrega d’un dels grups de treball del programa, format per 16 jugadors alevins de primer any provinents dels clubs de Gandia, Dénia, Pego o El Verger, entre d’altres.

Però les bones notícies per al nostre club no acaben ací, ja que dos jugadors alevins de segon any, Pablo Balaguer i Bernat Maiques, han tingut l’oportunitat de participar recentment en els entrenaments per a seleccionar als components de la selecció valenciana aleví que participarà en el pròxim Campionat d’Espanya.

A tots, volem donar-vos l’enhorabona en nom del Nou Bàsquet Alzira. Aprofiteu al màxim l’experiència i continueu treballant dur durant tots estos mesos per a deixar ben alt el pavelló del nostre club.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials