Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Partit Contra Violència de GènereCoincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el nostre equip sènior femení va jugar divendres passat, convidat per l’Escola Municipal de Bàsquet de l’Alcúdia, un partit amistós contra el conjunt local, dins de l’acte de presentació de l’E.M.B. l’Alcúdia i els actes de sensibilització organitzats pel consistori alcudià en contra d’esta lacra social que tant de mal fa a la nostra societat, sobre tot a les dones.

El partit, emmarcat en una jornada d’amistat i cordialitat entre els dos clubs, finalitzà amb el resultat de 17-49 per a les jugadores alzirenyes. Com sempre en estos casos el resultat fou el de menys. El major èxit va ser el recolzament que esta iniciativa va tindre des de la graderia, que va participar molt activament en este acte reivindicatiu en contra dels maltractaments per causa de gènere.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem aprofitar per a donar l’enhorabona a l’E.M.B. Alcúdia per la iniciativa.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials