Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

CB OLIVA 72

NBALZIRA 34

(22-5 / 25-11 / 14-2 / 11-16)

 

Partit jugat el dissabte on l’equip local començà amb un ritme trepidant difícil de seguir per a les nostres, que tal vegada acusaren l’amistos jugat el dia anterior en Alcudia. Després d’uns minuts jugats de tu a tu, l’Oliva ficava la directa i amb un parcial en tan sols 2 minuts es feia amb el comandament del partit, deixant el quart amb 22-5.

 

En el segon quart, les nostres tractaven de buscar una defensa idonea per parar a les locals. Per moments es va aconseguir però després d’un temps mort tornaven a ficar terra per mig en l’electrònic, mai deixant anotar en facilitat a les nostres que tan sols podien sumar per mig d’Inma i Laura. Al descans 47-16.

En la segon part de nou canvi de defensa, però l’atac local era de vertigen i la majoria dels atacs aconseguien finalitzar-los avans d’una bona localització de les nostres en zona. El nostre atac, totalment frustrat no aconseguia anotar i el marcador arribava a la fi del quart amb un 61-19 impossible de remuntar.

En l’últim quart, amb tot decidit i amb la intenció de treballar noves fórmules defensives profitoses per a futurs compromisos, el Sènior Femení jugà amb mes confiança i obligant al Oliva a esforçar-se molt mes per a anotar. Ara sí el joc es de tu a tu i les locals tan sols anoten en algun contra atac aïllat. Les nostres poden finalitzar l’encontre amb un parcial al seu favor de 2-7, parant el vendaval, però ja era massa tard. Encara i tot guanyen el quart per 11-16 per a un resultat final de 72-34.

El proper partit de les nostres, que ara ocupen el nové lloc de la taula, serà contra el Benifaió, sisé classificat, en el Pérez Puig d’Alzira a les 16.30 hores. Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials