Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

JUNIOR BASE ALZIRA 55

CB SAX 36

(9-5 / 19-9 / 14-12 / 13-10)

Partit jugat en dissabte en el Pavelló Pérez Puig on l’equip visitant es presentava amb la casella de victòries a cero. Encara i tot, les tres importants baixes del nostre Junior feien preveure un encontre molt mes igualat.

El inici del encontre va ser una demostració de que els dos equips es tenien molt de respecte, fruit de la necessitat propiciada per la falta de victòries. Les defenses dominaven als atacs i el tanteig molt baix va ser per als nostres per 9-5.

En el segon quart el Junior Base continuava amb una forta defensa que li permetia eixir ràpid al contraatac, establint amb varis parcials un marcador favorable abans del descans de 28-14.

En la represa l’atac del Base va ser molt mes fluid, arribant a marcar la màxima diferència en l’electrònic 40-19. Una reacció dels de Sax deixava el marcador amb 42-26 amb un quart per jugar.

En el temps definitiu un punt mes d’intensitat dels nostres permetia agafar de nou distancia (52-30) En l’últim tram de partit va servir a l’equip de Villa per practicar sistemes adquirits. D’aquesta manera s’arribava a la fi del encontre amb 55-36.

El següent encontre per als nostres serà el diumenge dia 2 contra el Centre Alcoià de Bàsket a les 16.30 en la ciutat alacantina d’Alcoi. El Base sisè contra el vuité classificat, màxima rivalitat en la part mitja de la taula.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials