Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sénior masculí Aqua Alzira

Sénior masculí Aqua Alzira

El sènior masculí Aqua Alzira va patir dissabte passat la tercera derrota en lliga a la pista del Maristes de València per 75-64, en un encontre en què va mostrar dues cares totalment diferents: un primer i un últim quart a un molt bon nivell, mentre que en el segon i en el tercer es va vore totalment superat per l’equip local.

El conjunt que entrena Alberto Lahoz es va presentar al cap-i-casal amb només set jugadors, que van lluitar fins a l’últim segon i van donar la cara en tot moment, a pesar de les dificultats.

L’Aqua Alzira va dominar amb suficiència els primers minuts. Gràcies a la millor defensa en tot el que portem de temporada, va aconseguir frenar el poderós atac local, però les nombroses oportunitats perdudes al contraatac van impedir que l’avantatge fóra més gran. El primer quart es va tancar amb un resultat de 10-13 en l’electrònic, una diferència mínima per als mèrits dels jugadors alzirenys.

Luis Navasquillo

L’aparició dels exteriors Luis, Vicent i Rafa va resultar decisiva en l’últim quart.

En el moment en què l’Aqua Alzira va baixar la seua intensitat defensiva, el Maristes es va fer l’amo i senyor del partit, anotant 26 i 22 punts en el segon i en el tercer quart, respectivament. El conjunt alzireny va millorar els seus percentatges en els llançaments en el segon quart, però això no va ser suficient, ja que en defensa no aconseguia neutralitzar l’atac dels locals, ni tan sols dificultar la seua circulació de baló. Així es va arribar al descans 8 punts per baix (36-28).

El partit es va reprendre, però la dinàmica apenes va canviar. L’atac alzireny depenia única i exclusivament de l’aportació dels interiors Kike i Julio, que van anotar 32 punts entre els dos en tot el partit.  La falta de decisió en les penetracions i la poca confiança en el llançament exterior continuaven llastrant a l’Aqua Alzira i permetien al Maristes estirar la diferència (58-44).

No obstant això, amb l’inici de l’últim quart, el partit va canviar per complet. Coincidint amb un màxim desavantatge de 15 punts, l’Aqua Alzira va donar un pas endavant i, des de la duresa defensiva i una major convicció en atac, va aconseguir reduir les diferències conforme passaven els minuts.

En este moment del partit, van aparèixer els exteriors Luis, Vicent i Rafa, que van anotar entre els tres 20 punts en el darrer període, en què es van mostrar molt actius en atac llançant a cistella, penetrant i forçant situacions d’avantatge. A més, l’equip alzireny recuperava la garra en defensa i encaixava només 11 punts en els primers nou minuts d’este últim quart.

Encara que l’Aqua Alzira va traure la casta i, fins i tot, va arribar a posar-se a 5 punts, amb possessió al seu favor, quan faltava poc més d’un minut per al final (69-64; min. 38), el Maristes, gràcies a un parcial de 6-0 en un últim minut fatídic per als nostres, va certificar la victòria (75-64). El conjunt alzireny va pagar car el mal percentatge en els tirs lliures, amb un 3-11 en el darrer quart i 9-22 en el global del partit.

Després d’este resultat, l’Aqua Alzira suma la tercera derrota en lliga, per quatre victòries, i queda despenjat del cap de la classificació del grup B d’Autonòmica. La pròxima jornada rep la visita al pavelló Pérez Puig d’un dels líders, el C.D. Calasanz (dissabte 1 de desembre, a les 18.30 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials