Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Paula, tot un referent en l’equip cadet femení.

L’MVP del Nou Bàsquet Alzira de la passada jornada ha sigut la jugadora del cadet femení Paula Solá.

La seua aportació ofensiva, amb 11  punts, la gran visió de joc i, sobre tot, la seua impressionant defensa van contribuir de forma definitiva a que el seu equip aconseguira imposar-se a la pista del Picanya Bàsquet per 36-42 i s’anotara la tercera victòria consecutiva en lliga.

Les xiques que entrena Inma Sánchez estan fent un sensacional inici de temporada i, de moment, són líders invictes del grup, per davant del C.B.M. Benifaió i del Sagrado Corazón. Dissabte que ve, 1 de desembre, reben a la nostra pista al Tavernes Blanques.

Enhorabona a Paula i a totes les nostres cadets, i a continuar treballant en la mateixa línia.

Un comentario para “PAULA SOLÁ, MVP DE LA JORNADA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials