Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

BLASMETAL ALUMINIS 57

CIUTAT D’ALBAIDA 49

(15/14 / 13-7 / 11-3 / 4-19)

(Pròrroga 14-6)

El pasat dissabte va tindre lloc en el Pérez Puig el partit que donava la primera victòria al Sènior B de Primera Zonal, el Blasmetal Aluminis. En un partit jugat per dos equips molt necessitats de victòries es va veure una lleugera superioritat dels locals encara que a punt estigueren de no fer valdre l’ampli avantatge acumulat en els tres primers quarts deixant-se’n anar en l’últim tram de partit, decidint-se aquest en la prorroga. El Blasmetal Aluminis, que ja compta amb una curta plantilla, va aftontar el partit amb tres baixes.

El partit començava prou igualat. Cap equip aconseguia imposar el seu ritme i el quart finalitzava molt parell amb  15-14. Raúl, l’únic pivot nat del nostre equip i que finalitzaria amb 18 punts, era el gran dominador de la zona, tant en anotació com en l’aspecte rebotejador.

En el següent període la defensa local va pujar de intensitat i amb Joserra i Yeraith, aquest últim obligat per falta de pivots a jugar posicions interiors aportant molts rebots tant en atac com en defensa, feien que el Blasmetal finalitzara el quart amb un parcial de 13 a 7 per anar al descans amb un avantatge de 7 punts.

En la represa, amb la intenció de continuar amb la mateixa dinàmica de joc amb defensa intensa per part de tot l’equip i la bona direcció de Villa com a base, el Blasmetal aconseguia de nou deixar al Ciutat d’Albaida quasi sense opcions clares d’anotar. Un contundent 11 a 3 va ser el resultat del tercer quart.

Els nostres enfilaven el període definitiu amb un avantatge ampli en el marcador que va causar un efecte contraproduent en tota la plantilla. L’ansietat per fer pasar el temps i poder comptar ja en la primera victòria provocà que els atacs deixaren de tindre fluïdesa. Fruit d’aquest mal interpretat basket control els nostres tan sols anotaren 4 punts per 19 del Ciutat d’Albaida que venia fort i remuntant amb uns percentatges exteriors inèdits fins el moment. Aquest mal quart deixava sense efecte ni recompensa el bon joc dels tres quarts anteriors i el partit arribà a la prorroga.

Desprès de pasar per la banqueta i sentir les instruccions, els de Borrull, conscients de que els últims 10 minuts havien sigut un error, tornaren a ser l’equip del principi, intens en defensa i resolutiu en atac. Amb un esforç col·lectiu en defensa i amb Fran autor de 9 punts sols en la prorroga (per un total de 15), el Blasmetal feia reflectir el joc dels tres primers períodes fent un parcial de 14 a 6 en tan sols els cinc minuts de temps afegit.

D’aquesta forma, amb mes problemes dels previstos, el Blasmetal Aluminis estrenava la casella de victòries per 57 a 49.

El proper partit del nostres serà en la pista veïna del VA de Basket Algemesí el dissabte 1 a les 16 hores en el que s’espera un partit molt paregut, ja que el Va de Basket també lluita per eixir de la part baixa de la classificació. Esperem que el desenllaç del partit siga igual de favorable per als nostres.

Un comentario para “APLEGA LA PRIMERA VICTÒRIA DEL BLASMETAL ALUMINIS.”

  • Joserra says:

    Per fi la primera victòria…i lo que ens ha costat!!!Pero bé, ara a seguir aquest camí. No ha sigut fàcil que l’equip funcione, però partits com éstos ens dónen “vidilla” per a seguir amb molta ilusió. Sabem que tenim equip per a fer coses millors…ara, a demostrar-ho. Enhorabona xics!!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials