Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

SÈNIOR FEMENÍ 50

BENIFAIÓ 43

(10-14 / 15-7 / 20-10 / 5-12)

 

Encontre que va tindre lloc el dissabte en el Pérez Puig on l’equip local va protagonitzar un inici fulgurant que va sorprendre al Benifaió. Amb molta fluidessa en atac les nostres feren un 10-2 en tan sols cinc minuts. Després d’un temps morts les visitants pujaren notablement el nivell defensiu, al mateix temps les nostres concedien moltes faltes i reberen un parcial de 0-12 deixant el quart amb 10-14 per a les visitants.

 

En el segon quart la defensa local millorà molt, però els punts continuaven sense arribar (11-17 min. 15) Després d’un nou temps mort el joc de les nostres es centrà en el joc interior i amb 9 punts de Laura i 4 de Núria saveren capgirar el marcador per anarse’n al descans amb 25-21 favorable.

En el tercer quart la diferencia es mantinia sense massa problemes amb una baixa anotació per part dels dos equips. L’entrada de Rebeca e Inma, junt a Gemma (7 punts quasi de forma consecutiva) oxigenaren el atac fent un parcial de 11-0 (40-26 min. 29). El final del tercer quart manteniren els 14 punts d’avantatge que va permetre afrontar amb confiança el període definitiu.

 

Amb 45-31 en el marcador a falta de deu minuts el Sènior Femení es relaxà massa i en quatre minuts no va poder anotar cap punt. La defensa continuava a bon nivell però el físic i el gran nombre de faltes començà a ser un serios problema. D’aquesta forma les rivals van anar apropant-se poc a poc en l’electrònic i el nerviosisme aparegué en la banqueta local. Les perdues es sucseixen i els balons deixaren d’arribar a les pivots. Del 46-36 en el minut 35 passarem al 47-43 en tan sols dos minuts. El Benifaió començava a creure en la remuntada peró es precipità en els tirs finals. Amb la provocació de faltes per parar el cronòmetre sols aconsegueixen que les nostres sumaren els punts necessaris per deixar la victòria a casa.

Amb aquesta nova victòria el Sènior Femení es situa en la posició vuitena i el proper partit serà en la pista del tercer classificat el CB Teixereta en la ciutat alacantina d’Ibi el diumenge dia 9 a les 19 hores.

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials