Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

CENTRE ALCOIÀ DE BASKET 73

JUNIOR BASE 40

(14-10 / 19-16 / 13-8 / 27-6 )

Nou desplaçament a terres alacantines del Junior Base aquest diumenge per enfrontar-se al co-líder el Centre Alcoià de Basket. El partit començà de forma esperançadora per als nostres que a diferencia d’altres encontres com a visitants, eren capaços de plantar cara a un dels equips forts de la categoria aprofitant totes les oportunitats que tenien per anotar, i no deixant mai escapar-se al conjunt alcoià finalitzant el primer període per 14-10.

 

En el segon quart el CAB augmentà l’agresivitat en defensa, el Junior Base no donava cap pas enrrere i a la fí de la primera part amb un 33-26 es sentia encara viu en el partit.

A la tornada dels vestidors el Junior Base va fer tot el possible per retallar la distancia, però les defenses predominaven als atacs. Amb 13-8 de parcial en el quart arrivaven al quart definitiu amb 46-34.

 

En l’últim quart el CAB va ser capaç de sentenciar l’encontre aconseguint en aquest temps una renda de 20 punts que provocà l’abaixada de braços dels nostres que amb aquest parcial rebut en sols aquest període 27-6, s’endugueren una derrota abultada gens merescuda a jutjar per el joc dels anteriors 35 minuts.

El proper cap de setmana serà de descans per als nostres que amb un balanç de 2-6 està situat en la posició setena de la taula.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials