Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sénior masculí Aqua Alzira

Sènior masculí Aqua Alzira

L’Aqua Alzira va aconseguir dissabte una important victòria en imposar-se al fins al moment colíder de la competició, el CD Calasanz de València (57-53), en un partit que va tenir dues cares totalment diferents. En la primera, el conjunt que entrena Alberto Lahoz va dominar amb claredat el xoc, gràcies a un gran treball defensiu i també al desencert dels exteriors del Calasanz.

En canvi, un mal tercer quart dels alzirenys, en què van encaixar un parcial de 9-24, va igualar el partit quan s’entrava en l’últim període. En un escenari nou i diferent, l’Aqua Alzira va ser capaç de reaccionar a temps per a emportar-se la victòria, la cinquena en lliga.

L’equip alzireny va dominar l’inici del xoc gràcies a una major intensitat defensiva i al seu domini del rebot ofensiu, que li donava segones opcions en atac (11-1, min. 7). Davant el desencert del rival, que no tenia el dia en els llançaments exteriors, només les pilotes perdudes, les faltes personals i distraccions vàries dels jugadors alzirenys van impedir que l’avantatge fora a més al final del primer quart (18-6).

El Calasanz va intentar elevar el nivell defensiu en el començament del segon quart i l’Aqua Alzira va començar a trobar problemes per a anotar. No obstant això, la defensa dels nostres i l’escàs encert dels col·legials mantenien estabilitzada l’avantatge per damunt dels deu punts (22-10, min. 15). L’entrada de Vicent i Kike a la pista van donar un altre aire a l’equip i li va permetre aconseguir una màxima diferència de 17 punts (30-13, min. 18). Per a frenar la sangria, el Calasanz va intentar refugiar-se en una zona que va crear problemes als nostres abans del descans (32-16).

Tiempo muerto

L’Aqua Alzira va ser capaç de reaccionar a temps en l’últim quart per a emportar-se la victòria, la cinquena en lliga.

El CD Calasanz va començar la segona part més agressiu, conscient de que havia de canviar moltes coses per a poder aconseguir una victòria que el mantinguera en el més alt de la classificació. El conjunt visitant elevava la intensitat defensiva i aconseguia reduir el desavantatge (36-27, min. 26). Els jugadors alzirenys eren víctimes d’un bloqueig important en atac del que no trobaven manera d’eixir i, en defensa, concedien massa faltes personals, que permetien al rival anar a la línia de tirs lliures per a reduir el desavantatge a la mínima al final del tercer quart (41-40).

Els dos equips encaraven l’últim i decisiu període amb un desavantatge mínim. Tot estava obert i s’obria un partit nou. El Calasanz va prosseguir amb la remuntada i, fins i tot, es va posar per davant en l’equador de l’últim quart, (43-45, min. 34), en el qual seguia el desencert ofensiu i els problemes per a tancar el rebot del nostre equip. En una fase del partit en què aconseguir una cistella costava un món, l’aparició de Vicent i de Juancar va donar un respir en atac (51-45, min. 37). Però de nou van aparèixer els nervis i les males decisions, que van permetre al Calasanz recuperar-se i arribar viu als últims dos minuts (51-49, min. 38).

En el moment de màxima tensió, Pau Ros va agafar la responsabilitat des de la mitja distància i va anotar dues cistelles que van resultar decisives per a estirar l’avantatge (55-49, min. 39). El Calasanz va intentar fer un últim esforç en els dos costats de la pista per a retallar distàncies, però no va donar resultat i l’Aqua Alzira va acabar emportant-se la victòria (57-53).

La pròxima jornada l’equip alzireny té un altre desplaçament complicat a la pista del líder en solitari del grup, l’Alginet “B” (dissabte 8 de desembre, a les 20.30 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials