Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis, Sènior de Primera Zonal.

 

VDB ALGEMESÍ 47
BLASMETAL ALUMINIS 36

(12-8 / 15-7 / 12-10 / 8-11)

El Blasmetal Aluminis de Primera Zonal no pot amb el VdB Algemesí que aconsegueix la primera victòria de la temporada per 47-36.

El Sènior B visitava a l’equip veí del Va de Basket Algemesí amb la moral alta desprès d’estrenar la casella de victòries la setmana pasada, però el dissabte un mal inici de primer quart marcà l’encontre. Tres triples seguits del Va de Basket, quan fins el moment el joc era prou parell, li donava un avantatge als locals per 12-8 a la fi del primer quart.

En el segon quart, a diferencia del partit front el Ciutat d’Albaida, els atacs dels nostres eren massa previsibles i sense de fluïdesa, mentre que els locals sense molt d’esforç aconseguien quasi doblar el resultat a la fi de la primera part 27-15 al descans.

Desprès de pasar per vestidors els ànims no canviaren. La tònica va ser la mateixa i el VdB Algemesí poc a poc mantenia una clara renda que els feia veure a prop la primera victòria. El tercer quart finalitzava amb 12-10.

Amb un desavantatge difícil de superar el Blasmetal Aluminis no llança la tovallola i bregà fins l’últim minut per al menys deixar la diferencia en el mínim possible. Així doncs, amb Fran erigint-se com punta de llança en aquest quart, l’equip acurtava el marcador amb un parcial positiu de 8-11 i finalitzava l’encontre amb derrota per 47-36.

El proper dissabte a casa de nou el Blasmetal Aluminis, desprès d’haver jugat en les cinc primeres jornades contra els equips que encapsa-l’en la classificació, tornarà a jugar contra un dels equips que tanquen la classificació com es el Canals amb el que està empatat amb una sola victòria. El partit serà en el Pérez Puig a les 16.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials