Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis, Sènior de Primera Zonal.

BLASMETAL ALUMINIS 35
INASEMA CANALS 65
(17-13 / 8-12 / 5-9 / 5-28)

Una pèssima segona part condemna al Blasmetal Aluminis a perdre un partit controlat que estava empatat al descans.

Partit jugat el pasat dissabte en EL pavelló Pérez Puig front el Inasema Canals, equip de la part baixa de la taula, que al igual que els nostres, només portaven un partit guanyat en el que portem de lliga. El partit començà molt be per als nostres, els atacs eren fluïts i la defensa aconseguia mantindre a ratlla a l’equip de Canals que com ve sent habitual, comptava amb molta mes alçada que el nostre equip. Amb Raúl i Yeraith en el joc interior, el Blasmetal Aluminis finalitzava el quart amb un esperançador 17-13 i amb la sensació de poder traure un resultat positiu de l’encontre.

En el segon quart el Canals ajustava la defensa i els atacs del Blasmetal Aluminis ja no eren tan efectius. Amb poques eixides a la contra els locals trobaren moltes dificultats per atacar la zona rival que aconseguí empatar l’encontre a 25 al finalitzar la segon part.

Després del descans les defenses dominaren el tercer període i els atacs tant del locals com dels visitants tenien massa imprecisions com per a fer algun parcial destacable que dóna-s’hi certa renda per al període definitiu. Encara que va ser el Canals qui amb millor encert en la línia de triple aconseguia anar-se’n l’últim quart amb 4 punts d’avantatge.

Va ser en aquest últim període on arriba el final de les opcions dels locals que es veien negats no només en atac, sinó també en defensa. Amb nombroses pèrdues en atac, el Blasmetal Aluminis va permetre una quantitat inusual de contraatacs al Canals, que molt mes motivat, no va deixar d’aprofitar. Els atacs que no acabaven després de pèrdua local ho feien amb tirs de llarga distancia contra la defensa posicionada i amb un encert de tres molt millorat respecte a la primera part. D’aquesta manera un parcial de 5-28 permetia als visitants endur-se una merescuda i victòria a Canals per 35-65.

El proper partit del Blasmetal Aluminis serà en la pista del Baixens – CD Berenguer Dalmau B, equip que encara no coneix la victòria pero que tan sols està un lloc per darrere en la classificació. L’encontre es jugarà el dissabte 15 a les 18.30 en el Pavelló Municipal de Catarroja.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials