Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

TEIXERETA 47
SÈNIOR FEMENÍ 39
(18-8 / 10-4 / 9-16 / 10-11)

El diumenge nit va tindre lloc l’encontre entre el conjunt del CB Teixereta i el nostre Sènior Femení en la població d’Ibi.

L’arranc del partit va ser molt dubitatiu per part dels dos equips. Les nostres amb una bona defensa individual aconseguien arribar al minut 6 amb 4-6 en el marcador. Desprès d’un temps mort l’equip local ajustava la defensa i deixava a les nostres amb una sequera anotadora en la resta del quart, permetent tan sols dos punts mes. El Teixereta, amb un contraatac molt efectiu aconseguia un 18-8 en els primers deu minuts.

En el segon quart de nou les nostres començaven defenent amb efectivitat i controlant molt mes les pèrdues. D’aquesta manera baixaren l’anotació rival, però la incapacitat per eixir a la contra i tindre que atacar en estàtic front els seu joc interior, amb molta mes alçada, feia que l’anotació no fora la necessària per poder aproximar-se en el marcador. Els minuts pasaven però els punts no arribaven, així doncs, el marcador al descans fou de 28-12.

Desprès de passar per vestidors la nostra defensa torna a fer canvis que no funcionen en un primer moment. El Teixereta ho aprofita i en el minut 21 obté la màxima renda a favor (31-12). A partir d’aquest moment el nostre Sènior, millor posicionat en defensa, comença a recuperar alguns balons encara que sense poder finalitzar be en atac. Els següents 7 minuts son els millors en defensa, les locals no fan cap punt, tan sols dos tirs lliures, i les nostres retallen prou el marcador en aquest parcial, podent somiar així amb la remuntada. 9-16 en aquest quart.

En el període definitiu la defensa local es menys permissiva amb una zona molt tancada. Les seues pivots, ben assistides aconsegueixen un parcial de 8-0 ràpidament. Un 45-28 en el min. 34 feia quasi impossible la tasca de la remuntada. Desprès d’un nou temps mort de Dani Cuenca les nostres fan un parcial de 0-5 apropant-se en l’electrònic. Però el rival, encara que anul•lat totalment en atac, compta amb el poc temps que queda de partit per endur-se una victòria per 47-39 malgrat l’últim esforç de les nostres fins l’últim segon del partit.

Les xiques de Dani Cuenca tornaran a jugar el pròxim cap de setmana en el Pérez Puig a les 16.30 hores front el CB Iris Contestano de Cocentaina en un partit que trencarà l’empat a victòries i derrotes entre els dos equips, 2-5, i permetrà al vencedor superar al rival en la taula i pujar tal vegada fins a la sèptima posició.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials