Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

SÈNIOR FEMENÍ 50

IRIS CONTESTANO 43

(13-12 / 16-15 / 15-12 / 17-13)

El Iris Contestano de Concentaina arribava al Pérez Puig situat en la vuitena posició, empatat a victòries i derrotes amb el nostre Sènior per enfrontar-se en l’últim partit de l’any. La temporada passada l’equip de Concentaina va endur-se els dos encontres en lliga front a les nostres.

El partit començava amb poc de ritme per part dels dos equips. Les cistelles arribaven a conta gotes i les defenses dominaven als atacs. El marcador en el minut 8 era de empat a 8, però tots els punts de les visitants foren de tirs lliures. En els dos minuts restants va haver intercanvi de cistelles per deixar l’electrònic en el primer quart amb 13-12.

En el segon quart el ritme anotador local es manté però la concessió de faltes es insostenible, amb 11 ja en el primer quart l’equip permet que les curtes diferencies es mantiguen en el marcador sense opció a despenjar-se. Una major pressió defensiva du al nostre equip a furtar mes balons permetent cistelles fàcils. El rival contesta amb punts en la pintura i no deixant que les nostres s’escapen en l’electrònic, que a la fi de la primera part apuntava un 29-27.

A la tornada del descans un nou canvi de defensa dona mes confiança a les nostres, en atac Mely amb 8 punts seguits (amb 2 triples inclosos) permeten obtindre un xicotet avantatge (39-30 min. 25). El Iris Contestano pren la mida a la zona i aconsegueix retallar, però les nostres a base de contra colps deixen en infructuós l’espenta visitant. Malgrat el bon treball en aquest quart, un mal minut en el que s’encaixaren 5 punts consecutius, deixa de nou el marcador amb una diferencia insuficient, 44-39, per a jugar el període definitiu amb tranquil·litat.

En l’últim quart les visitants comencen amb dos cistelles consecutives que deixen el marcador  amb un sol punt de diferencia a favor de les nostres. El partit es torna espés amb els continus canvis de defensa. Encara que les diferencies son mínimes, el intercanvi de cistelles sempre es favorable a l’Alzira (49-47 min. 35) Un parcial de 6-0 protagonitzat per Laura, Mely y Rebeca deixen el marcador amb 55-49 a falta de dos minuts per a la fi. Els nervis i de nou les faltes en defensa apareixen. Afortunadament l’equip de Cocentaina no està encertat des de la línia de tirs lliures e Inma amb dos triples seguits sentencia l’encontre deixant el marcador final amb 61-52 per a les nostres que adelanten en la classificació al Iris Contestano per quedar-se en la vuitena posició en aquest 2012 amb 3 victòries i 5 derrotes.

Ara toca un mes sense competició sent el proper partit ja en 2013 en la pista del Gata Ale-Hop el 12 de Gener després de les festes nadalenques i de cap d’any. Esperem que la ratxa continue per a les nostres en l’any vinent.

Un comentario para “VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ DAVANT EL IRIS CONTESTANO (61-52)”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials