Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Tres jugadors del planter i un del Sènior Masc. d’Autonòmica son els MVP aquesta jornada:

 

MVP CADET GRUPHAC-CENTRONET

JESÚS HEREDIA

17 punts i 4 rebots, va aparéixer en els moments decisius  del partit per a que l’equip poguera acabar guanyant un partit molt ajustat davant El Pilar. Gran percentarge en el tir: 67% en tirs de camp i 73% en els tirs lliures.

gruphac vs el pilar (10)

Jesús Heredia del Cadet Gruphac-Centronet

MVP’s INFANTIL GRANA

ALVARO CASTERÀ(15 punts, 7 rebots i 2 assistències) i FERRAN ANDRÉS (13 punts, 3 rebots i 2 assistències), destacaren en totes les facetes del joc i tiraren de l’equip per endur-se una brillant victòria en el millor partit del seu equip en el que portem de temporada.

infantil grana vs emba (14)

Álvaro Casterá de l’Infantil Grana.

infantil grana vs emba (10)

Ferràn Andrés de l’Infantil Grana.

SÈNIOR AQUA ALZIRA MASCULÍ AUTONÒMICA

RAFA ROS 20 punts en total, dos triples en els moments decisius del partit, amb un gran treball defensiu i donant un clínic de com atacar l’anella en la seua victòcia front el Berenguer Dalmau de Catarroja.

Aqua Alzira  vs Buñor Yátova (17)

Rafa Ros del Sènior Aqua Alzira.

Enhorabona a tots. Seguim creixent!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials