Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis, Sènior de Primera Zonal.

BERENGUER DALMAU (CATARROJA) 62

BLASMETAL ALUMINIS 65

(16-15 / 16-16 / 16-12 / 14-22)

Arriba la primera victòria del Sènior B fora de casa.

Partit jugat el passat dissabte en la pista del Baixen CD Berenguer Dalmau a Catarroja on es trobaven els dos equips mes necessitats de la taula per eludir la última posició. El Blasmetal penúltim, i amb la important baixa de José Ramón que reforçava a l’equip d’autonòmica, tractaria de que el Catarroja no s’apuntara la primera victòria en lliga i evitar ser superat en la taula.

Partit molt igualat el vist en Catarroja. El conjunt local, amb un quintet amb molta mes alçada i pes en la zona, com ja es mes que habitual aquest any, començava el partit amb un ritme no massa exigent, cosa que aprofitava el nostre Sènior B per finalitzar atacs al contra colp. També des de la mitja distancia, per mig de David i Yeraith, els nostres mantenien el marcador en un puny. A la fi del quart, la superioritat dels jugadors interiors dels locals els va permetre finalitzar el quart amb un sol punt d’avantatge. (16-15)

En el segon quart mes del mateix, la igualtat era evident. El Berenguer Dalmau insistia amb el joc interior, mentre que el Blametal Aluminis es mantenia prop en l’electrònic gracies al joc en transició i el tir de mitja distancia, encara que el joc es tornava molt mes espès que en l’anterior quart. Parells a la fi del quart, 16-16 i tot per decidir en la segon part.

Amb la tornada dels vestidors el Blasmetal Aluminis va tindre uns minuts de poca efectivitat en atac. El seu ritme de joc, com ja havia demostrat en el segon quart, anava baixant. Els locals cada vegada mes còmodes anaven augmentant la distancia en el marcador poc a poc. Amb 16-9 en el marcador a falta d’una possessió Fran va fer un triple in extremis que va permetre als nostres retallar en el marcador, donar un poc de maquillatge al parcial del quart (16-12), però sobre tot, moral per afrontar el quart definitiu.

Amb 48-43 començava l’últim període. Els locals, sempre còmodes amb el joc en zona tenien molta mes confiança i encert de cara a l’anella. Poc a poc anaven guanyant moral i distancia en l’electònic per aconseguir la seua primera victòria. A falta de 5 minuts per a la fi la distància era de 12 punts per als locals. El Blasmetal Aluminis, llunt de baixar els braços apretà de valent en defensa, sobre tot Bernat que aconseguia rebots tant en atac com en defensa, i començà a carburar en atac. Comandats per Fran, que sumava la majoria dels seus punts en aquest quart i per Raúl que finalitzava un contra colp penjant-se de l’anella, el Blasmetal Aluminis li pasava la pressió als locals que poc a poc veien com es desfeia la seua renda. Amb un últim minut boix, amb una defensa visitant que no va permetre cap tir en comoditat del Catarroja i amb l’encert en els tirs lliures, el Blasmetal Aluminis remuntava i s’enportava la victòria a Alzira per 62-65.

Amb aquesta victòria no només s’ha eludit ser el cuer de la taula, si no que a més s’ha abançat al Ciutat D’Albaida, col·locant-me així en la dècima posició. El proper encontre, últim de l’any 2012 serà en el Fontana Mogort d’Alzira (el Pérez Puig alberga una competició de Tenis Taula) a les 16.30 front l’Olleria, que està còmodament classificat en la quinta posició amb cinc victòries i tres derrotes. A priori sembla un partit complicat per als nostres, però que de segur ho donaran tot per finalitzar l’any amb victòria i pujar alguna posició mes en la taula.

Blasmetal Aluminis


Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials