Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
La cantera del NB Alzira comienza a dar sus frutos

La cantera del NB Alzira comienza a dar sus frutos

Dos dels nostres alevins que es van presentar a la Jornada de Detecció organitzada per la FBCV, Jorge Belda i Josep Sanjuan, han estat seleccionats per a participar en el Programa de Tecnificació que cada any fica en marxa la Federació. 

Jorge i Josep començaran assistint al primer entrenament que tindrà lloc el proper diumenge a 15 de novembre al Pavelló d’Esports de La Canyada a Paterna. Inicialment s’han format quatre grups de treball masculins i altres quatre femenins amb els millors jugadors i jugadores de la Comunitat nascuts l’any 1999. Al llarg de la temporada, si son capaços de mantindre l’alt nivell físic i técnic exigit, seran convocats a les diferents sessions d’entrenament planificades fins al mes de maig. 

La finalitat última d’este grup de Tecnificació és escollir i preparar els jugadors que formaran la Selecció Autonòmica Valenciana en el Campionat d’Espanya Autonòmic de Mini-Bàsquet 2010, que com cada any es disputa a San Fernando (Cadiz). 

Des d’aci volem felicitar a estos dos joves jugadors al temps que desitgem puguen culminar el seu treball representant al N.B. Alzira en la competició més important del Mini Bàsquet espanyol.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials