Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis, Sènior de Primera Zonal.

BLASMETAL ALUMINIS 44

OLLERIA 75

(14-15 / 8-16 / 17-21 / 5-21)

Partit jugat el passat dissabte en el Fontana Mogort d’Alzira on els locals situats en la part baixa de la taula rebien un equip el de l’Olleria, format per jugadors veterans de nivell i experiencia, situat en la part alta de la clasificassió.

El partit començava be per als locals que aconseguien que la gran diferencia en el joc interior no es notara. Els locals no aconseguien trobar el seu joc i el Blasmetal Aluminis es mantenia prop en el marcador deixant la diferencia en un sol punt a la fi del primer quart. (14-15)

Amb les rotacions en la banqueta, sobre tot en la dels visitants, les diferencies entre els dos equips eixiren a la llum i amb un parcial de 8-16 els visitants aconseguien una renda còmoda per anar-se`n als vestidors amb 9 punts dalt.

En la represa l’atac del Blasmetal Aluminis responia i aconseguia uns guarismes no massa comuns per al nostre equip, que tantes dificultats de cara a l’anella te en cada partit, i fent 17 punts mantenia l’esperança de no veure als visitants ficant massa punts de distancia. Malgrat l’esforç, la defensa no va estar a l’altura i els de l’Olleria feren 21 punts en aquest quart.

Amb una distancia clara, però no impossible de superar, s’arribava als últims deu minuts de partit. En aquest moment l’atac dels nostres es va apagar. Incapaços de fer mal en la defensa de l’Olleria només aconseguiren 5 punts. Per l’altra part els visitants, amb uns percentatges en tirs de tres molt bons, dinamitaren les opcions d’apropar-se en el marcador i la moral dels nostres que veien com la diferencia en el marcador augmentava tirant per terra el mes que acceptable treball fet en els tres primer quarts. A la fi, l’últim partit de l’any per al Blasmetal Aluminis finalitzava amb 44-75 deixant a l’equip en la penúltima posició de la taula.

El proper partit dels nostres serà ja en el 2013 en Alcasser el dissabte 12 de Gener.

Blasmetal Aluminis


Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials